Vacature stagiair (marketing)communicatie

Ben jij zelfstandig, energiek en proactief, kun je overtuigend schrijven en ben je een aanstormend talent in de (marketing)communicatie? Maak dan bij ons een mooie start van je loopbaan! De KNMT, de vereniging die de belangen behartigt van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen, heeft vanaf maart 2024 weer plaats voor een stagiair (marketing)communicatie.

Maak jij ons onweerstaanbaar voor tandartsen met overtuigende (online) marketingcommunicatiecampagnes? Wij zoeken een collega die bruist van de ideeën en niet kan wachten om ze in daden om te zetten. En we zoeken iemand met wie het heel leuk werken is in ons 8 m/v sterke team Communicatie.

Wat ga je vooral doen?

 • Je ontwikkelt (online) marketingcommunicatie-campagnes om nieuwe tandartsen aan ons te binden, en voert ze uit
 • Je zorgt dat zo veel mogelijk studentleden van de KNMT hun lidmaatschap willen omzetten naar een regulier lidmaatschap
 • Je denkt actief mee over de beste manieren om zo veel mogelijk tandartsen kennis te laten maken met producten en diensten zoals de KNMT Academy, IQual en Praktijkvisitatie 
 • Je maakt content voor onze communicatiekanalen (KNMT.nl, het magazine NT/Dentz, e-mail, social media)
 • Moet je voor je studie een onderzoek doen? Wij kijken graag of we een geschikt onderwerp voor je hebben

Wie zoeken wij?

 • Een vakkundige, creatieve, actieve, leergierige en hands-on stagiair
 • Met een passie voor (marketing)communicatie en branding
 • En een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Je weet alles af van social media en hebt interesse in digitale marketing
 • Je weet van wanten als het gaat om doelgroepgericht schrijven
 • Je volgt een relevante hbo of universitaire opleiding
 • En je bent goed in staat op afstand te werken (50% vanuit huis)

Wat bieden wij?

Stage lopen bij de KNMT betekent samenwerken met gemotiveerde collega’s aan interessante projecten. Je leert bij ons campagnematig en doelgroepgericht werken. Wil je pionieren, nieuwe dingen uitproberen en je eigen ideeën testen? Graag! Want wij willen van onze stagiairs leren, bijvoorbeeld over de nieuwste inzichten op hun vakgebied en hoe we die kunnen toepassen in onze vereniging. Je krijgt een stagevergoeding van €500,- per maand. En je werkt in een leuk team! De duur, start- en einddatum van je stage kan in overleg.

Team samenwerken

Over de KNMT

De KNMT is de beroepsvereniging van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen. We werken aan optimale omstandigheden waaronder onze leden hun werk kunnen doen. En we willen de beste mondzorg voor hun patiënten.

Bekijk de video over de KNMT

Met zo’n 60 collega’s behartigen we vanuit Utrecht de belangen van onze leden. Ook zetten we ons in om het dagelijks werk in de tandartspraktijk zo overzichtelijk mogelijk te maken. We willen een persoonlijke vereniging zijn. Eén waarmee tandartsen zich verbonden voelen en die patiënten helpt om de weg te vinden in de wereld van de mondzorg. Zodat we samen voor elkaar krijgen dat de mondzorg Nederland op topniveau blijft.

Wil je weten hoe het is om stage te lopen bij de KNMT? Lees wat oud-stagiair Esmee van Herpen ervan vond: "Er wordt echt naar je geluisterd". Of lees hoe Lotte Ploeg op haar stage terugkijkt: "De 6 maanden zijn voorbij gevlogen".

Meer informatie of solliciteren?

Wil je meer informatie over de functie neem dan gerust contact op met Nathalie Dielissen, hoofd marketing en communicatie via n.dielissen@knmt.nl. Wil je solliciteren, stuur dan je motivatie en cv naar personeelenorganisatie@knmt.nl.