Vacature stagiair grafische vormgeving

De KNMT zoekt per september 2024 een creatieve, energieke en leergierige stagiair grafisch ontwerpen.

De KNMT is de beroepsvereniging van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen. We werken aan optimale omstandigheden waaronder onze leden hun werk kunnen doen. En we willen de beste mondzorg voor hun patiënten.

Bekijk de video over de KNMT

Met zo’n 60 collega’s behartigen we vanuit Utrecht de belangen van onze leden. Ook zetten we ons in om het dagelijks werk in de tandartspraktijk zo overzichtelijk mogelijk te maken. We willen een persoonlijke vereniging zijn. Eén waarmee tandartsen zich verbonden voelen en die patiënten helpt om de weg te vinden in de wereld van de mondzorg. Zodat we samen voor elkaar krijgen dat de mondzorg Nederland op topniveau blijft.

Aan de slag

Help jij ons daarbij? De KNMT zoekt namelijk een

Stagiair grafische vormgeving (36 uur per week; 5 maanden)

Wij zoeken een energieke collega die ons, kort gezegd, helpt aan beelden bij onze teksten. En we zoeken iemand met wie het leuk werken is in ons Newsroom-team.

Wat ga je vooral doen?

  • Visuals en posts maken voor onze websites en social media (TwitterInstagramFacebook en LinkedIn)
  • Infographics maken over actuele thema’s in de mondzorg (bijvoorbeeld voor Allesoverhetgebit.nl)
  • Foto’s bewerken voor bij nieuwsberichten op onze website
  • Uitingen ontwikkelen voor onze campagnes voor ledenwerving en -behoud
  • Advertenties maken voor ons magazine NT/Dentz
  • Onze huisstijl bewaken en doorontwikkelen

Benieuwd naar wat voor werk je precies gaat doen? Bekijk een voorbeeld-stageverslag van een stagiair grafische vormgeving (pdf).

Wie zoeken wij?

  • Een vakkundige, creatieve, nieuwsgierige, originele en leergierige stagiair
  • Die een kei is met beeld maar ook een goed gevoel voor taal heeft
  • En die 2e-, 3e- of 4e-jaars student aan een relevante MBO-opleiding is (bijvoorbeeld (cross)mediavormgeving, webdesign, animatie, audiovisuele vormgeving, multimedia design, communication design)

Wat bieden wij?

Stage lopen bij de KNMT betekent samenwerken met gemotiveerde collega’s aan interessante projecten. Je leert bij ons campagnematig en doelgroepgericht werken. Wil je pionieren, nieuwe dingen uitproberen en je eigen ideeën testen? Graag! Want wij willen van onze stagiairs leren, bijvoorbeeld over de nieuwste inzichten op hun vakgebied en hoe we die kunnen toepassen in onze vereniging. Oh ja, en dan bieden we je ook nog een prima stagevergoeding van 500 euro per maand.

Meer informatie of solliciteren?

Wil je meer informatie over de functie neem dan gerust contact op met Hans Scholten, hoofd marketing en communicatie via h.scholten@knmt.nl. Wil je solliciteren stuur dan je motivatie, cv en een aantal voorbeelden van recent werk naar personeelenorganisatie@knmt.nl. De duur van de stage is in overleg. Je standplaats is Utrecht maar we werken veel vanuit huis.