Lidmaatschap opzeggen

Wat jammer dat je overweegt je lidmaatschap op te zeggen!

Hoe meer mensen de KNMT achter zich heeft, hoe beter we de stem van de tandarts kunnen laten horen bij de politiek, de ambtenarij, zorgverzekeraars en toezichthouders, hoe effectiever we kunnen werken aan het imago van de tandarts en hoe beter we je kunnen helpen bij nieuwe wet- en regelgeving. 

Bekijk 33 ledenvoordelen en wat de KNMT heeft bereikt in 2023 

Stop je met werken als tandarts?

Stop je met praktiseren, zeg je lidmaatschap van de KNMT dan niet op maar zet hem om in een veel voordeliger rustend lidmaatschap (€ 203 per jaar). Er kunnen namelijk nog tot 5 jaar na de laatste behandeling klachten tegen een tandarts worden ingediend. Daarom is het raadzaam zeker tot die tijd aangesloten te blijven bij de KNMT. Dan kun je zonodig nog een beroep doen op de KNMT Klachtenservice. Bereik je de AOW-gerechtigde leeftijd en ben je meer dan 10 jaar aaneengesloten lid? Dan zetten we je rustend lidmaatschap automatisch om in het senior-lidmaatschap (€ 80 per jaar). Wil je je lidmaatschap aanpassen, stuur dan een bericht aan de KNMT-administratie o.v.v. omzetten lidmaatschap.

Opzeggen

Overweeg je om de KNMT en haar dik 10.000 leden vaarwel te zeggen? Bel dan met KNMT Ledenservice: 030 - 6076 380. We staan je graag te woord.

Zeg je op, dan eindigen ook:

  • je eventuele kortingsregelingen op verzekeringen;
  • je aansluiting bij de KNMT Klachtenservice;
  • gebruik van de KNMT-arbeidsvoorwaardenregeling;
  • de standaardmodellen voor contracten voor zzp'ers en praktijkmedewerkers.

Lidmaatschap opzeggen

Laat een opzegging voor het volgend kalenderjaar vóór 1 december aan ons weten; je lidmaatschap eindigt dan op 31 december van het lopende jaar. Opzeggingen die na 1 december binnenkomen gaan in per 31 december van het volgende jaar.

Groot genoeg om er speciaal voor jou te zijn