Image

KNMT Academy

Voor het leveren van goede zorg is het van belang dat jouw kennis en vaardigheden op peil blijven. De KNMT Academy biedt platforms en instrumenten om je daarbij te helpen, zoals praktische (online) cursussen, webinars, kennistoetsen en e-learnings. Of is samen sparren met collega's over interessante mondzorgthema's misschien iets voor jou?

Cursussen & webinars

man volgt webinar

Of je nu wilt weten hoe je stapsgewijs een richtlijn implementeert, meer inzicht wilt hebben in je financiële situatie of je leidinggevende skills wilt verbeteren: wij helpen je met praktische cursussen en webinars. Naast (online) cursussen en webinars, verzorgen wij ook jouw (team)trainingen. Online, op locatie naar keuze of gewoon bij jou in de praktijk.

Deze cursussen zijn favoriet bij mondzorgverleners:

Bekijk het volledige cursusaanbod

Contact

Heb je vragen over de (cursussen en webinars) van de KNMT Academy? We beantwoorden ze graag. Stuur je vraag naar academy@knmt.nl of bel naar 030 6076 370.

Meer informatie over de KNMT Academy

Kennistoetsen & e-learnings

Webinar volgen

In de online kennisomgeving vind je kennistoetsen waarmee je op een eenvoudige manier test of je bijvoorbeeld op de hoogte bent van de aanbevelingen uit de nieuwste richtlijnen. Je vindt er trouwens ook e-learnings die je alleen of met collega's kunt doen. Handig als je een thema-avond in je praktijk wil organiseren!

Naar de online kennisomgeving

KNMT IQual

Man en vrouwen volgen webinar

IQual is een door de KNMT gefaciliteerde intercollegiale vorm van overleg. Samen met  collega's werk je aan interessante en actuele thema's binnen de mondzorg. IQual houdt je scherp, verruimt je blik en zorgt er zo voor dat je verder kijkt dan de praktijk waar je werkt. Daardoor zijn de (online) bijeenkomsten van IQual niet alleen gezellig, maar ook nog eens heel inspirerend en leerzaam. 

Meer informatie over IQual

KNMT Visitatie

samenwerken binnen tandartspraktijk

Met KNMT Visitatie voor de mondzorg kun je op een vertrouwde en veilige manier reflecteren op het zorgverleningsproces. Zo'n inspirerende intercollegiale doorlichting geeft je een goed beeld van de praktijk. Je weet wat je kunt doen om van goed, beter te maken. Je voldoet bovendien aan één van de registratie-eisen van het KRT. Deelname aan visitatie kan ook een goede voorbereiding zijn om je praktijk in een later stadium te laten certificeren.

Meer informatie over Visitatie

Altijd op de hoogte

nieuws op je telefoon

Naast je drukke baan en sociale leven is het een hele uitdaging om ook al het (mondzorg)nieuws, het actuele scholingsaanbod, de nieuwste richtlijnen en andere ontwikkelingen te verzamelen én bij te houden. Wij maken het je makkelijk door alles wat voor jou relevant is overzichtelijk bij elkaar te brengen. Het enige wat jij hoeft te doen is zorgen dat je op de juiste kanalen bent aangehaakt, zodat we jou op de hoogte kunnen houden.

Meer informatie en aanhaken

Contact en meer informatie

Heb je vragen over de (cursussen en webinars van de) KNMT Academy? We beantwoorden ze graag. Stuur je vraag naar academy@knmt.nl of bel naar 030 6076 370.

Meer informatie over de KNMT Academy