facebook

KNMT Sensodyne Bachelorscriptie Award

De KNMT Sensodyne Bachelorscriptie Award (voorheen de KNMT GSK Bachelorscriptie Award) wordt jaarlijks uitgereikt aan de student met de beste bachelorscriptie Tandheelkunde. De scriptieprijs zal in 2022 voor de 16e keer worden uitgereikt en er valt wederom een publieksprijs te winnen.
KNMT_Sensodyne_logo

De KNMT Sensodyne Bachelorscriptie Award 2022 is in volle gang en zal eind oktober worden uitgereikt tijdens de Dental Expo 2022. De genomineerden zijn inmiddels bekend.

De 5 genomineerden voor de KNMT Sensodyne Bachelorscriptie Award 2022

3 x 3 scripties dingen mee naar de scriptie-award

De scriptiecoördinatoren van de drie tandheelkundige faculteiten kiezen elk jaar uit alle bachelorscripties van het voorgaande studiejaar de 3 beste scripties. Een deskundige jury, bestaande uit tandartsen van de Communicatieadviesraad, beoordeelt de 9 scripties op 12 criteria. Vervolgens kiest de jury de genomineerden die bekend worden gemaakt op knmt.nl. De genomineerde studenten schrijven een samenvattend artikel van hun scriptie die online (zie hierboven) wordt gepubliceerd en waaraan in NT/Dentz aandacht wordt besteed. Tot slot kiest de jury de 3 winnende scripties. 

Jury- en publieksprijs

Er zijn 3 juryprijzen te winnen voor eerste, tweede en derde plaats. Naast de juryprijs is er ook een publieksprijs, waarvoor het publiek in het najaar een stem kan uitbrengen.

Editie 2021

Bij vooruit blikken op de komende editie hoort ook het terugblikken op de afgelopen editie. De genomineerden voor de KNMT Sensodyne Bachelorscriptie Award 2021 waren:

De uitslag van de 2021 editie

KNMT-GSK Bachelorscriptie Award
NT/Dentz
studenten