facebook

KNMT GSK Bachelorscriptie Award

De KNMT-GSK Bachelorscriptie Award wordt jaarlijks uitgereikt aan de student met de beste bachelorscriptie Tandheelkunde. De scriptieprijs wordt in 2021 voor de 15e keer uitgereikt. Ook dit jaar wordt er weer een publieksprijs uitgereikt. Hiervoor kon je tot 11 oktober hier je stem uitbrengen.
logo-scriptie-award

De genomineerden voor de KNMT-GSK Bachelorscriptie Award 2021 zijn:

3 x 3 scripties dingen mee naar de scriptie-award

De scriptiecoördinatoren van de drie tandheelkundige faculteiten kiezen elk jaar uit alle bachelorscripties van het voorgaande studiejaar de 3 beste scripties. Een deskundige jury, bestaande uit tandartsen van de Communicatieadviesraad, beoordeelt de 9 scripties op 12 criteria. Vervolgens kiest de jury de genomineerden die bekend worden gemaakt op knmt.nl. De genomineerde studenten schrijven een samenvattend artikel van hun scriptie die online (zie hierboven) wordt gepubliceerd en waaraan in NT/Dentz aandacht wordt besteed. Tot slot kiest de jury de 3 winnende scripties. 

Jury- en publieksprijs

Er zijn 3 juryprijzen te winnen. De eerste prijs bedraagt een bedrag van €1.000,-, de tweede €500,- en de derde €250,-. Naast de juryprijs is er ook een publieksprijs, waarvoor het publiek in het najaar een stem kan uitbrengen.

Bekendmaking prijswinnaars NT GSK Bachelorscriptie Award 2020

KNMT-GSK Bachelorscriptie Award
NT/Dentz
studenten