Praktijk op orde | cursus

Inhoud cursus

Stel je eens voor dat de Inspectie onverwachts bij je op bezoek komt... Is je praktijk dan op orde? Weet je wat je kunt verwachten? Aan de hand van concrete casussen laat de cursusleider je zien of de praktijk op orde is en welke stappen je zet om de praktijk op orde te krijgen. Je leert hoe je je op een onverwacht bezoek van de Inspectie kunt voorbereiden, waarbij we door de bril van de inspecteur kijken: waar liggen de knelpunten en uitdagingen in jouw praktijk? Je krijgt praktische tips en tools mee zodat je na de cursus weet hoe en waar jij mee aan de slag kan. 

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor tandartsen en hun team die willen weten hoe zij hun praktijk op orde moeten krijgen en voor diegenen die willen weten wat ze kunnen verwachten bij een bezoek van de Inspectie.

Bijzonderheden

  • Deelnamekosten KNMT-leden: € 145
  • Deelnamekosten niet-leden: € 225
  • Aan deze cursus zijn 3 KRT-punten toegekend
Inschrijven
04-10-2024 13:30 - 16:30 ONLINE Inschrijven

Komt de cursusdatum jou niet uit of is de cursus vol?

Heb je interesse in deze cursus maar past de datum niet in je agenda of is de cursus vol? Laat dan je gegevens en voorkeuren achter, want dan geven wij jou een seintje als de nieuwe data bekend zijn. 

Incompany training

Deze cursus bieden wij ook incompany aan. Heb je interesse in een training bij jou in de praktijk? Laat dan je gegevens en voorkeuren achter, dan nemen wij contact met je op.

Ik wil meer weten over de incompany training

Cursusleider

Maaike de With, senior beleidsadviseur opleiding en professionalisering bij de KNMT, trainer en coach, heeft jarenlange ervaring binnen de tandheelkunde. Adviseren en trainen van teams, onder andere op het gebied van het naleven van wet- en regelgeving, dat is wat zij, als adviseur kwaliteit & beleid, met veel enthousiasme jarenlang binnen tandartspraktijken heeft gedaan. Zij weet als geen ander wat er speelt binnen de tandartspraktijk en weet precies te benoemen waar de uitdagingen liggen.   

Maaike de With, KNMT Academy
Praktijk op orde
Beoordeling
8,8
Contact

Orteliuslaan 750, 2e etage
3528 BB Utrecht
academy@knmt.nl
030 - 60 76 370