Image

KNMT IQual

IQual is een door de KNMT gefaciliteerde intercollegiale vorm van overleg. Samen met  collega's werk je aan interessante en actuele thema's binnen de mondzorg. IQual houdt je scherp, verruimt je blik en zorgt er zo voor dat je verder kijkt dan de praktijk waar je werkt. Daardoor zijn de (online) bijeenkomsten van IQual niet alleen gezellig, maar ook nog eens heel inspirerend en leerzaam.

IQual Visitatie

Visitatie bezoek collega

Met IQual Visitatie visiteren leden van IQual-groepen elkaars praktijken. Jullie wordt dan op afstand begeleid door een door de KNMT opgeleide hoofdvisiteur. Deze hoofdvisteur is alleen aanwezig bij de start- en de evaluatiebijeenkomst. De rest (zoals de rapportage aan de praktijkeigenaar) regelen jullie zelf.

Overweeg je om je te laten visiteren? Dan kan je je voorbereiden met een speciaal mini-studiepakket. Aan de hand van dit pakket geef je het kwaliteitsbeleid in jouw praktijk vorm en leer je  ook hoe visitatie met de deelnemers van jouw IQual-groep verloopt.

Meer informatie over IQual Visitatie

Deelnemers over IQual

IQual is een prettige, laagdrempelige, ontspannen, kleinschalige manier om met collega’s te overleggen. Het is voor iedereen geschikt, zowel voor net afgestudeerden als collega’s met veel ervaring. Zij delen hun kennis en breiden deze samen uit.

Daphne Sloots
Daphne Sloots
Functie
Tandarts in Helvoirt

Contact

CRKBO geregistreerde instelling

Heb je vragen over IQual of wil je je aanmelden? Het secretariaat van IQual geeft je graag meer informatie! Ook helpen de dames van het secretariaat je om een IQual-groep te vinden die bij je past.

Mail het IQual-secretariaat

 

Klachtenregeling IQual