Oproep aan assistenten en ander ondersteunend personeel: deel jouw ideeën over arbeidsvoorwaarden

Laura van Gool
1 minuut
Image
Medewerkersbijeenkomst AVR
Op vrijdag 17 mei om 10.00 uur organiseren we een bijeenkomst in Utrecht voor tandartsassistenten en andere ondersteunende medewerkers. Tijdens deze sessie kunnen zij hun ideeën en perspectieven over arbeidsvoorwaardenvorming delen. We roepen praktijkhouders op om interesse te peilen onder hun werknemers, omdat dit essentieel is voor het ontwikkelen van een evenwichtig arbeidsvoorwaardenbeleid.

Inbreng van medewerkers is onmisbaar

In 2023 heeft de KNMT een speciale commissie in het leven geroepen om alternatieve opties te verkennen voor de ingetrokken Arbeidsvoorwaardenregeling met als doel tandarts-werkgevers te ondersteunen op het gebied van arbeidsvoorwaarden. Een aanbeveling van deze commissie is om in gesprek te gaan met medewerkers over hun kijk op het werken in de tandheelkundige praktijk en de bijbehorende arbeidsvoorwaarden. Alleen zo kunnen we samen komen tot een evenwichtig arbeidsvoorwaardenbeleid.

Bijeenkomst voor tandartsassistenten en andere medewerkers 

De bijeenkomst op vrijdag 17 mei vindt plaats van 10.00 tot 14.00 uur, inclusief een lunch, op een centrale locatie in Utrecht. Tijdens deze bijeenkomst krijgen medewerkers de kans om ideeën en perspectieven over arbeidsvoorwaardenvorming te delen. We zijn benieuwd naar wat hen motiveert, wat het werken in de mondzorg aantrekkelijk maakt en wat er nodig is om dit zo te houden. 

Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze bijeenkomst.