facebook

Deze cursussen staan in maart op het programma van de KNMT Academy

Mariska de Beijer
2 minuten
Image
Man volgt online cursus
Het cursusprogramma van maart staat vol met praktische (online) cursussen voor tandartsen, orthodontisten, mondhygiënisten én hun team. We trappen de maand af met 2 interessante webinars: Veilig incidenten melden en Motiverende gespreksvoering. Maar er staat natuurlijk meer op het programma komende maand. Bijvoorbeeld de masterclass Beter slapen en de praktische cursus Financieel inzicht: weet waarover je praat. Zit er iets voor jou bij?

Cursusaanbod maart

Cursus Datum Tijd Plaats
Webinar Veilig incidenten melden  Maandag 6 maart 19.30u  Online
Webinar Motiverende gespreksvoering Dinsdag 7 maart 19.30u Online
RI&E in een halve dag Vrijdag 10 maart 13.00u Utrecht
Masterclass De behandelingsovereenkomst  Dinsdag 21 maart 19.00u Utrecht
Financieel inzicht: weet waarover je praat Woensdag 22 maart 19.00u Online
Thuis in de Nederlandse dialoog (basismodule)  Donderdag 23 maart  19.00u Online
Praktijk op orde Vrijdag 24 maart 13.30u Utrecht
Masterclass Patiëntendossier Maandag 27 maart 19.00u Utrecht
Masterclass Beter slapen Dinsdag 28 maart 18.30u Online
Agendaplanning Woensdag 29 maart 19.00u Online
Functioneringsgesprek werkt voor 2! Vrijdag 31 maart 13.30u Utrecht
Motiverende gespreksvoering (2-daagse cursus)  Vrijdag 31 maart 09.00u Utrecht

Blijf op de hoogte: iedere maand het cursusaanbod in je mailbox

Wil je iedere maand het nieuwste cursusaanbod in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de KNMT Academy-nieuwsbrief. 

Praktische cursussen voor het hele team

De KNMT Academy ondersteunt tandarts(specialist)en en hun team bij de uitoefening van hun vak met praktische cursussen. De Academy richt zich op alle aspecten die naast het tandheelkundig-medisch handelen een belangrijke rol spelen in de praktijk, zoals cursussen over wet- en regelgeving, praktijkorganisatie, communicatie en professionaliteit.

Bekijk het volledige cursusaanbod

Advertorial

Laat u ook op zaterdag informeren over de nieuwste producten en laatste trends voor uw praktijk

E-dental

Het team van E Dental weet als geen ander dat u in verband met uw overvolle agenda tijd te kort komt. Een bezoek aan een Dental Depot is dan uiterst lastig in te plannen en schiet er vaak bij in. E Dental biedt hiervoor de oplossing. Iedere eerste zaterdag van de maand is hun moderne en gezellige showroom éxtra geopend. U kunt zich dan van 09:00 tot 14:00 uitgebreid laten informeren over de nieuwste producten voor uw praktijkvoering. Of u nu op zoek bent naar een behandelunit, afzuigmotor, behandelmeubel of röntgenapparaat, in de 400 m2 showroom vindt u een grote en afwisselende collectie aan hoogwaardig dentaal equipment in diverse prijsklassen. Ook kunt u in alle rust uw (ver)bouwplannen bespreken en kennis maken met het dentale bouwbedrijf E Build. E Build is dé bouwpartner die uw verbouwing compleet uit handen neemt en zorgdraagt voor een totale Turn-Key oplevering van uw project. Naast de zaterdag bent u uiteraard ook van harte welkom om E Dental showroom tijdens kantooruren te komen bezoeken. Wel word u vriendelijk verzocht om uw bezoek van te voren aan te melden. U kunt deze inplannen via: 088 6060 810 of op www.e-dental.nl. Bepaal zelf uw tijd en geef alvast uw interesses aan. Op deze manier kan uw bezoek goed voorbereid worden en kunnen de juiste specialisten u ontvangen. E Dental is zeer goed bereikbaar, heeft ruime parkeergelegenheid en is gevestigd op een centrale locatie langs de A15 in Alblasserdam tussen Rotterdam en Dordrecht. Het team van E Dental heet u van harte welkom.