Vacature senior jurist gezondheidsrecht

Franc van der Vlugt
2 minuten
Image
Lege-stoel-vacature
Bijna iedereen gaat naar de tandarts. En verwacht dat die je volgens de regels behandelt. Daar kom jij om de hoek kijken. Je weet helder te analyseren en over te brengen wat wetten en tuchtuitspraken voor de praktijk betekenen. Daardoor kunnen tandartsen en tandartsspecialisten hun werk goed blijven doen. Ook toekomstige tandartsen kunnen op je rekenen, als je studenten Tandheelkunde in een college een introductie op het gezondheidsrecht geeft.

Je werkt met KNMT-collega's en je hebt een netwerk buiten de KNMT van mensen waarmee je samenwerkt. Je spreekt vanuit je functie met veel verschillende mensen en organisaties, zoals andere beroepsorganisaties, bij het ministerie van VWS of instanties als het BIG-register of de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd. En omdat je direct contact hebt met tandartsen en tandartsspecialisten, zit je niet alleen in de wettenbundels gedoken, maar is je werk ook concreet aan de praktijk gekoppeld.

 

Lees onze vacature om te zien wat dat inhoudt

Interesse of wil je meer weten?

Voor meer inhoudelijke informatie bel je naar collega senior jurist Stephan van der Kuij via tel. 06 819 044 79.
Twijfel je of deze functie bij je past, bel dan ook gerust met Stephan.

Voor meer informatie over de procedure kun je telefonisch contact opnemen met Hanneke Westerlaken, senior HR adviseur, via tel. 06 333 088 04.

Wil je solliciteren, mail dan je motivatie en cv naar personeelenorganisatie@knmt.nl. Je kunt reageren tot en met woensdag 16 augustus.

We waarderen het enorm als je dit bericht deelt in je persoonlijke netwerk of op social media. Hoe groter het bereik, hoe groter de kans dat wij snel onze ideale kandidaat vinden.