facebook

Meld je aan voor de KNMT Visitatiedagen in mei

Danielle Brinkman
2 minuten
Image
tandarts achter beeldscherm
Op woensdag 22 en vrijdag 24 mei gaan onze visiteurs op pad om zo veel mogelijk praktijkvisitaties uit te voeren. Denk je erover na om je praktijk te laten visiteren, maar ben je er nog niet aan toe gekomen om je aan te melden of een datum te prikken? Grijp dan nu je kans en meld je aan voor 1 van de visitatiedagen.

Met KNMT Visitatie voor de mondzorg kun je op een vertrouwde en veilige manier reflecteren op het zorgverleningsproces. Zo'n inspirerende intercollegiale doorlichting geeft je een goed beeld van de praktijk. Je weet wat je kunt doen om van goed, beter te maken. Je voldoet bovendien aan één van de registratie-eisen van het KRT. 

Visitatiedagen in mei

Staat visitatie al even op je lijstje, maar is het aanmelden of het inplannen van een datum nog niet gelukt? Kijk dan of 1 van de volgende visitatiedagen in je agenda past:

  • woensdag 22 mei 2024
  • vrijdag 24 mei 2024

Geef aan welke visitatiedag jou schikt

Kies bij stap 3 welke visitatiedagen het best passen in jouw agenda. Je kan hier trouwens ook andere dagen (naast de visitatiedagen) aangeven als dat beter schikt.

Direct aanmelden voor de KNMT Visitatiedagen

Meer informatie over KNMT Visitatie

Volg een gratis webinar over visitatie

Denk je erover na om je (praktijk) te laten visiteren? Of ben je nieuwsgierig naar hoe visitatie in zijn werk gaat en wil je daar meer over weten? Meld je dan aan voor een gratis webinar en stel al je vragen.

Meer informatie en aanmelden

ZZP Visitatiedagen in Utrecht

Op vrijdag 17 mei 2024 organiseren we bij de KNMT in Utrecht een ZZP Visitatiedag. Tijdens deze dag word je in de ochtend of middag zelf gevisiteerd en treed je zelf ook op als collega-visiteur. Een praktische én leerzame dag dus. We hebben plek voor 16 deelnemers. Doe je mee?

Meer informatie en aanmelden