Een eigen praktijk starten of overdragen? Kom naar het netwerkevenement op zaterdag 21 september

431770
1 minuut
Image
Spoor-weg
Ben je eraan toe om je eigen praktijk te starten, maar is het nog niet gelukt om een geschikte praktijk te vinden? Of nadert je pensioenleeftijd en zoek je een opvolger voor jouw praktijk? Dan is het netwerkevenement ‘Ondernemerschap: van praktijkstart tot overdracht’ op zaterdag 21 september iets voor jou!

Laat je door experts op het juiste spoor zetten

Tijdens deze middag in het Spoorwegmuseum in Utrecht ligt de focus op het ontmoeten en kennismaken met collega-tandartsen. Verken het huidige landschap van de praktijkhouder en laat je door experts uit het veld op het juiste spoor zetten.

Ontvang waardevolle tips en praktische informatie

Als starter ontdek je of het praktijkhouderschap bij je past en ontvang je waardevolle tips voor het starten of overnemen van een praktijk. Praktijkhouders die hun praktijk willen overdragen, ontvangen praktische informatie voor een goede voorbereiding en een soepele praktijkoverdracht. De dag wordt afgesloten met een speeddate om kennis te kunnen maken met jouw mogelijk toekomstige praktijk of mogelijke opvolger.

Voor praktijkstarters en praktijkoverdragers

Dit evenement is bedoeld voor tandartsen die geïnteresseerd zijn in het starten of overnemen van een praktijk en voor tandartsen die willen stoppen en op zoek zijn naar goede opvolging.

Aanmelden 

Het netwerkevenement vindt plaats op zaterdag 21 september van 12.45 uur tot 17.30 uur in het Spoorwegmuseum. Deelnamekosten voor KNMT-leden zijn € 75, niet-leden betalen € 100. Aan het evenement zijn 3,5 KRT-punten toegekend.

Meld je aan