facebook

Leer hoe je je voorbereidt op IQual Visitatie

Mariska de Beijer
2 minuten
man volgt webinar
Op dinsdag 1 februari organiseren we speciaal voor IQual-deelnemers het webinar Voorbereiden op IQual Visitatie. Tijdens dit webinar leer je hoe je een eigen kwaliteitsbeleid opzet, zodat je klaar bent om gevisiteerd te worden. Hoe IQual Visitatie precies verloopt, komt natuurlijk ook uitgebreid aan bod.

Als je overweegt om je te laten visiteren, dan wil je eigenlijk van tevoren al zeker weten dat je je kwaliteitszaken goed op orde hebt. Natuurlijk wil je het beste voor je patiënt en lever je zorg van goede kwaliteit. Maar wat is kwaliteit nou precies en hoe geef je vorm aan een kwaliteitsbeleid? En ook niet onbelangrijk: wat levert het jou en jouw patiënten op?

Uitleg over opzetten en eisen kwaliteitsbeleid

Praktijkadviseur Rutger Sonneveld is deskundige op het gebied van kwaliteit en legt je tijdens het webinar Voorbereiden op IQual Visitatie uit aan welke eisen een kwaliteitsbeleid minimaal moet voldoen. Ook vertelt hij je hoe je een eigen kwaliteitsbeleid opzet.

Zelf aan de slag via mini-studiepakket

Na het webinar kan je via een mini-studiepakket met je IQual-groep aan de slag met het invullen van jouw kwaliteitsbeleid. Staat je kwaliteitsbeleid als een huis? Dan ben je klaar voor visitatie. Hoe IQual Visitatie werkt en welke voordelen deze manier van visiteren heeft, komt tijdens het webinar ook uitgebreid aan bod.

Gratis en exclusief voor IQual- deelnemers

Het webinar Voorbereiden op IQual Visitatie start dinsdag 1 februari om 19.30 uur en is gratis en exclusief voor IQual-deelnemers. Aan het webinar is 1 KRT-punt toegekend.

Aanmelden voor het webinar

Wat is IQual?

IQual is een, door de KNMT gefaciliteerde,  intercollegiale vorm van overleg. Samen met collega's werk je aan interessante en actuele thema's binnen de mondzorg. IQual houd je scherp, verruimt je blik en zorgt er zo voor dat je verder kijkt dan de praktijk waar je werkt. Daardoor zijn de (online) bijeenkomsten van IQual niet alleen gezellig, maar ook nog eens heel inspirerend en leerzaam. IQual levert je KRT-punten op en biedt je de mogelijkheid om gratis webinars te volgen.

Meer informatie over IQual

Advertorial

Align Benelux Summit 2022 op 8 juli in Huis ter Duin

Align Summit Benelux 2022

Dit evenement is een geweldige kans om te luisteren naar toonaangevende sprekers zoals Kenji Ojima en Raman Aulakh, met hosts Rick Nieman en Michiel Vos. Begin of verbeter tijdens deze summit uw vaardigheden met het Invisalign systeem. Ook interesse?