Arjan van den Dorpel is Tandarts van het Jaar 2024

Hans Scholten
1 minuut
Image
Arjan van den Dorpel uitgeroepen tot Tandarts van het Jaar 2024
Arjan van den Dorpel is uitgeroepen tot Tandarts van het Jaar. De tandarts uit Yerseke kreeg de onderscheiding voor zijn jarenlange en tomeloze inzet om het tekort aan tandartsen en assistenten op de agenda te krijgen en voor de beroepsgroep in het algemeen. Van den Dorpel kreeg de prijs tijdens de uitreiking van de Apollonia Awards. De Sociale Tandarts Rotterdam won de KNMT Mondzorg Award en Christianne Bijman, die in Nijmegen studeert, ging er vandoor met de titel Tandheelkundestudent van het Jaar.
Sociale Tandarts Rotterdam wint de KNMT Mondzorg Award 2024

Op de foto vlnr: Didi Wittekoek - Landman, Anna Tak en Semra Genc van de Sociale Tandarts Rotterdam

Sociale Tandarts Rotterdam won de KNMT Mondzorg Award, de prijs voor het beste initiatief ter bevordering van de tandheelkunde of de mondzorg. Uit het juryrapport: "Acute mondzorg voor elke Rotterdammer. Dat is het motto van Sociale Tandarts Rotterdam. En de afgelopen 3 jaar zijn er maar liefst al meer dan 1.000 stadsgenoten die in armoede leven met acute klachten geholpen!"

Christianne Bijman is Tandheelkundestudent van het Jaar 2024

Op de foto vlnr: KNMT-bestuurslid Ellemieke Hin reikt de prijs uit aan Christianne Bijman

Christianne Bijman werd uitgeroepen tot Tandheelkundestudent van het Jaar 2024. Uit het juryrapport: "Als studentlid van de Raad van Bestuur van het Radboudumc laat zij ook binnen de besluitvorming telkens weer het studentperspectief aan bod komen. Hun welzijn en vitaliteit staan voorop!"

Meer informatie