Lidmaatschap voor studenten Tandheelkunde in het buitenland

De KNMT is er ook voor studenten Tandheelkunde in het buitenland. Gedurende je studie kun je aanspraak maken op een gratis lidmaatschap. Je profiteert dan van allerlei ledenvoordelen en we helpen je om je goed voorbereid te zijn als je na je studie in Nederland aan de slag gaat. Lees wat het KNMT-studentlidmaatschap je biedt.

Student Tandheelkunde in het buitenland? Word gratis lid van de KNMT

Na je afstuderen loopt het student-lidmaatschap af. Je zit daarna nergens aan vast maar we bieden je dan wel een voordelig starterslidmaatschap aan.

Op de hoogte van de mondzorg in Nederland

Als student-lid blijf je gemakkelijk op de hoogte van de mondzorg in Nederland. Want, je kunt gratis het magazine NT/Dentz online lezen. NT/Dentz is een vakblad met nieuws, interviews, vakinhoudelijke artikelen en casuïstiek uit de tandartspraktijk. Je kunt je ook abonneren op de wekelijkse e-mailnieuwsbrief van de KNMT, met actualiteiten en activiteiten van de vereniging. En je kunt ons volgen op social media

'Help, hoe overleef ik mijn studietijd?!'

5 tips van Maaike Schumer
7 tips van Vincent Donker
5 tips van Orpha Picauly

Lees het online studentenmagazine

Startersgesprek: voor hulp direct na je afstuderen

Speciaal voor afstudeerders en pas afgestudeerde tandartsen bieden we het Startersgesprek, waarin we je in een op jouw wensen en situatie afgestemd gesprek helpen om een vliegende start te maken in je loopbaan. We geven je daarin onafhankelijk advies. 

En we doen nog meer om je loopbaan in Nederland vlot te laten starten.

Word lid van de KNMT

Word student-lid van de KNMT