Milieuwinst meten met de Milieubarometer. 30 procent korting als je in 2024 start!

Karel Gosselink
1 minuut
Image
milieubarometer
Om na te gaan of duurzaamheidsmaatregelen in je praktijk inderdaad milieuwinst hebben opgeleverd, kun je gebruik maken van de Milieubarometer. Tandartsen die in 2024 willen starten met deze barometer, kunnen met een korting van 30 procent instappen.

Handig online instrument om CO2-footprint te meten

De Milieubarometer is een handig online instrument om de milieuprestaties en de CO2-footprint van je mondzorgpraktijk in cijfers te meten. In de Milieubarometer zijn kengetallen beschikbaar, waardoor het mogelijk is om je praktijk te vergelijken met andere praktijken en het branchegemiddelde. Zo kun je beoordelen hoe je praktijk scoort en op welke thema’s de meeste winst te behalen valt.

Direct aan de slag met maatregelen die de milieuprestatie verbeteren

Verder is in de Milieubarometer een lijst opgenomen met maatregelen, waarmee je direct aan de slag kan om de milieuprestatie van je praktijk te verbeteren en kosten te besparen. Bij elke maatregel is uitgebreide informatie over financiële aspecten, terugverdientijden en toepasbaarheid te raadplegen. Een aantal van de maatregelen is opgenomen in dit handboek.

Betaal nu € 170,- in plaats van € 249,- voor de Milieubarometer

In plaats van € 249,-betalen tandartsen die in 2024 starten met de Milieubarometer € 170,- (excl. btw) voor het eerste jaar. Daarna kost het gebruik van de barometer 88 euro per jaar (excl. btw). 

Meld je aan voor de Milieubarometer met 30 % korting

Geïnteresseerd in duurzaamheid in de mondzorg? Bekijk dan het e-boek Duurzame Mondzorgpraktijk met informatie, tips en handvatten.

Meer inspiratie opdoen over duurzaamheid in de mondzorg.