Ken je onze 4 tools voor vraag en aanbod?

Hans Scholten
2 minuten
Image
Man met 1 vinger omhoog
Ken je de 4 handige tools op KNMT.nl waar vraag en aanbod samenkomen? Het gaat om de vacaturebank, de cv-bank, de marktplaats en praktijkbemiddeling. Kijk hoe je optimaal van deze hulpmiddelen gebruik kunt maken.

Vacaturebank

In de vacaturebank vind je elke dag nieuwe vacatures voor alle verschillende rollen in de mondzorgpraktijk, inclusief stagiairs. KNMT-leden kunnen gratis vacatures plaatsen. En iedereen kan ze bekijken en erop reageren. Je kunt niet alleen zoeken op soort functie maar ook op regio, soort praktijk, contracttype (fulltime of parttime) en type samenwerking (tijdelijk, vast, zzp, stagiair, enzovoort).

Bekijk het vacatureoverzichtPlaats een vacature

Cv-bank

De cv-bank is er voor tandartsen die op zoek zijn naar werk. Het kan gaan om een dag in de week die je nog vrij hebt voor waarneming of om bijvoorbeeld je allereerste baan. De geplaatste curricula vitae zijn alleen in te zien door andere KNMT-leden.

Bekijk cv’s van tandartsenPlaats je cv

Marktplaats

Ga je verhuizen met je praktijk of hang je je boor aan de wilgen? Misschien zijn er dan spullen waar jij vanaf wilt en waar je een ander blij mee kunt maken. Daarvoor is er de marktplaats. Let op: de marktplaats is er alleen voor roerende goederen en dus niet om je praktijk zelf op aan te bieden – daarvoor is er Praktijkbemiddeling. De marktplaats is alleen voor leden: dus zowel wat betreft het plaatsen van advertenties als het inzien ervan.

Bekijk het marktplaatsaanbodPlaats een advertentie

Praktijkbemiddeling

Wil je de stap maken naar het praktijkhouderschap? Droom je ervan je tandheelkundige visie te verwezenlijken in een eigen praktijk? Dan is de tool Praktijkbemiddeling iets voor jou. En natuurlijk ook als je juist naar een opvolger zoekt of een collega die je patiëntenbestand over wil nemen. Deze tool is exclusief voor leden, zowel wat het aanbieden van een praktijk betreft als het inzien van de advertenties.

Bekijk aangeboden praktijkenBied je praktijk te koop aan