facebook

2 nieuwe bestuursleden benoemd bij Sectie Tandarts-specialisten

Arjen
van
Driel
1 minuut
Besturen roer stuurwiel
Marjolijn Oomens en Patricia Wering zijn benoemd als bestuurslid van het bestuur van de Sectie Tandarts-specialisten van de KNMT tijdens de Algemene Sectie Vergadering afgelopen 22 november 2021.

De voorzitter heette de 2 nieuwe bestuursleden tijdens de goed bezochte online Algemene Sectie vergadering van harte welkom in het bestuur. Marjolijn, kaakchirurg, en Patricia, orthodontist, gaven aan zich met enthousiasme en plezier voor het bestuur in te willen gaan zetten voor respectievelijk de kaakchirurgen en orthodontisten.

Nieuwe zittingstermijnen voor Roy Horsthuis en Christo Boxum

Roy Horsthuis is herbenoemd als bestuurslid van het STS-bestuur en Christo Boxum is eveneens herbenoemd, als vicevoorzitter ad interim van het STS-bestuur. Dat zorgt mede voor een goede continuïteit van het bestuur.

Afscheid van bestuursleden Johan van Ingen en Bart Jacobs

STS-bestuursleden Johan van Ingen en Bart Jacobs zijn afgetreden. Voorzitter Eelco Bergsma dankte hen voor hun jarenlange inzet voor de Sectie Tandarts-specialisten op verschillende dossiers en onderwerpen.
 

 

Algemene Specialisten Vergadering (ASV)
bestuur Sectie Tandarts-Specialisten (STS)
tandartsspecialisten

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen