Nieuws

12 april 2019

Vanaf 1 juli 2019 is bij een aantal prestatiecodes verplicht om te vermelden in welke kaak behandeld is.

0 reacties
Verkiezing KNMT bestuur

Joke Kwakman nieuw bestuurslid KNMT

19 april 2019

De KNMT heeft een nieuw bestuurslid: Joke Kwakman. De 59-jarige mka-chirurg werd in het bestuur gekozen tijdens de 211e Algemene Vergadering van de vereniging.

0 reacties
Schrapsessie

9 regels wil de mondzorg schrappen of verbeteren

18 april 2019

Tandartsen, zorgverzekeraars, het ministerie van VWS, toezichthouders en andere belanghebbenden in de mondzorg gaan samen 9 regels schrappen of verbeteren. Ze doen dat om de tijd die tandartsen kwijt zijn aan administratie te verminderen.

0 reacties

Oproep: geef commentaar op de conceptrichtlijn Antitrombotica

17 april 2019

Het KIMO heeft de klinische praktijkrichtlijn Antitrombotica opengesteld voor commentaar. Tot en met woensdag 29 mei kunt u uw reactie geven op deze richtlijn, waarin aanbevelingen worden gedaan voor bloedige tandheelkundige ingrepen en dento-alveolaire chirurgie bij patiënten die antitrombotica gebruiken.

0 reacties
App

KNMT-app al 1.000 keer gedownload

17 april 2019

Wilt u niks missen van het nieuws in en rond de mondzorg? De laatste vacatures en marktplaatsadvertenties bijhouden? Of het Nederlands Tandartsenblad online doorbladeren? Download dan de nieuwe app van de KNMT. De afgelopen weken gingen al meer dan 1.000 tandartsen u voor!

0 reacties

KNMT gesloten op Goede Vrijdag

16 april 2019

De KNMT is gesloten op Goede Vrijdag 19 april. Als gevolg daarvan is ook de Ledenservice die dag niet bereikbaar. Ook op maandag 22 april, Tweede Paasdag, is het KNMT-kantoor dicht.

0 reacties

Reminder: wat vindt u van de richtlijn Mondzorg voor Jeugdigen?

16 april 2019

Nog tot en met donderdag 25 april kunt u reageren op de klinische praktijkrichtlijn Mondzorg voor Jeugdigen (module Diagnostiek en aanvullend onderzoek). Het KIMO heeft deze conceptrichtlijn onlangs opengesteld voor commentaar. In de richtlijn worden aanbevelingen gedaan voor de mondzorg voor kinderen tot 18 jaar.

0 reacties

Minister VWS: nader onderzoek naar gelijke dekking Wlz-cliënten

15 april 2019

Minister De Jonge van VWS gaat nader onderzoeken hoe de huidige verschillen in aanspraak op de Wlz kunnen worden weggenomen.

0 reacties