Actief worden

De KNMT is voortdurend op zoek naar enthousiaste leden die in commissies en klankbordgroepen willen meepraten over de koers van de KNMT en de mondzorg in Nederland. En ook op andere manieren kun je je stem laten horen!

Kriebelt het bij jou soms ook als er over beleid of de tarieven in de mondzorg wordt gesproken? Als actief lid denk je mee, praat je mee, oefen je invloed uit op het beleid en ben je goed geïnformeerd. En het is natuurlijk ook gewoon leuk: commissiewerk gaat altijd gepaard met sociale contacten! Kortom, wil je direct betrokken zijn bij wat er speelt in de tandheelkunde, heb je affiniteit met een bepaald deelgebied en wil je meepraten over de koers van jouw vereniging? Word actief in de KNMT. Het maakt niet uit hoeveel tijd je hebt: er is altijd iets dat bij je past.

Verenigingsvacatures

Incidentele bijdrage leveren

Wil je:

Geef je interesse door

Zit er bij de actuele opties niets van je gading en wil je wellicht wel wat anders doen binnen de KNMT? Laat ons dan weten waar je voorkeur naar uitgaat of voor welke rol(len) of functie(s) je interesse hebt.

Laat weten hoe je eventueel wilt bijdragen

Initiatieven delen

Wil je ‘good practices’ delen met collega-tandartsen of de KNMT? Heb je succesvolle stappen gezet en wil je anderen ervan laten meeprofiteren? Zoals in jouw praktijk ontwikkelde voorlichtingsmaterialen, door jou opgestelde protocollen en door jou opgezette samenwerkingsverbanden? Ook als je samenwerkt met andere zorgverleners in de wijk aan een initiatief waar mondzorg onderdeel van uit maakt, horen we het graag!

Geef je initiatief of 'best practice' door

Meer weten?

Heb je vragen? Neem contact op met de afdeling Verenigingszaken.