Lid blijven na je pensioen

Ook als je als tandarts(specialist) je boor aan de wilgen hebt gehangen loont het om lid te zijn van de KNMT!

Wat biedt de KNMT na je pensioen?

  • Pas gepensioneerde tandartsen kunnen nog gebruik kunnen maken van de KNMT Klachtenservice*. Daarmee zijn zij beschermd tegen patiënten die nadat ze gestopt zijn een klacht tegen hen indienen. Bij wet is geregeld dat dat nog kan tot 5 jaar na een behandeling.
  • Je steunt je vakgenoten die nu praktiseren en de ontwikkeling van het vak van tandarts.
  • Jouw belangen blijven behartigd, bijvoorbeeld als het gaat om aansprakelijkheid met terugwerkende kracht.
  • Je maakt aanspraak op korting op je zorgverzekering en andere verzekeringen.
  • Je draagt via de KNMT bij aan het in stand houden van tandheelkundig erfgoed.
  • Je ontvangt ons magazine NT/Dentz thuis op de mat. En je hebt toegang tot het laatste nieuws uit de mondzorg op KNMT.nl.

* mits wonend en gewerkt hebben in Nederland

Senior-lid voor maar € 80,- per jaar

Er zijn twee soorten lidmaatschappen voor gepensioneerde tandartsen en tandartsspecialisten. Was je bij het ingaan van je pensioen de 10 jaar daarvoor aaneengesloten lid en heb je de AOW-leeftijd bereikt, dan is er het seniorlidmaatschap. Voor maar € 80 per jaar blijf je daarmee via de KNMT verbonden met nog praktiserende collega’s. Ben je korter lid, heb je de AOW-leeftijd nog niet bereikt of wil je pas na je pensioen lid worden van de KNMT? Dan is er voor jou het rustend lidmaatschap voor je € 203,- per jaar.

Laat het ons weten als je stopt met praktiseren zodat wij je lidmaatschap om kunnen zetten naar een rustend lidmaatschap of een seniorlidmaatschap. Wil je je lidmaatschap aanpassen, stuur dan een bericht aan de KNMT-administratie o.v.v. omzetten lidmaatschap.

 

Groot genoeg om er speciaal voor jou te zijn