facebook

Zzp’er? Kom naar Utrecht en laat je visiteren

Mariska de Beijer
2 minuten
Image
Tandarts in gesprek
Op vrijdag 8 december organiseren we speciaal voor zzp'ers een visitatiedag bij de KNMT in Utrecht. Tijdens deze dag word je in de ochtend of middag zelf gevisiteerd en treed je zelf ook op als collega-visiteur. Een praktische én leerzame dag dus. Pak daarom snel je agenda erbij en reserveer jouw plek.

Zo werkt de visitatie tijdens de ZZP Visitatiedag

Normaal vindt een visitatie plaats in de praktijk waar je werkt, maar tijdens de ZZP Visitatiedag werkt het net even anders:

  • Je start net zoals bij een normale visitatie met het invullen van vragenlijsten;
  • Als extra voorbereiding maak je een aantal foto’s van je werkplek;
  • Op de visitatiedag heb je een gesprek met een KNMT/NVM hoofdvisiteur en een collega zzp'er;
  • Zelf visiteer je ook een collega op deze visitatiedag;
  • Na de visitatie ontvang je het bewijs van deelname en later per e-mail een verslag;
  • En je bent officieel gevisiteerd!
  • Je ontvangt KRT/KRM punten voor je deelname.

Wees er snel bij: vol = vol

Lijkt het je leuk om mee te doen met deze visitatiedag? Meld je dan snel aan, want per dag hebben we plek voor 16 zzp’ers. Om je aan te melden voor de ZZP Visitatiedag kies je in het aanmeldformulier bij stap 1 'Individuele visitatie', vul bij de praktijknaam je eigen naam in en geef bij stap 3 'Ik meld me aan voor de ZZP Visitatiedag' aan. De laatste ZZP Visitatiedag van 2023 is op:

  • vrijdag 8 december

Aanmelden voor ZZP Visitatiedag

Wat is visitatie?

Met KNMT Visitatie voor de mondzorg kun je op een vertrouwde en veilige manier reflecteren op het zorgverleningsproces. Zo'n inspirerende intercollegiale doorlichting geeft je een goed beeld van de praktijk. Je weet wat je kunt doen om van goed, beter te maken. Je voldoet bovendien aan één van de registratie-eisen van het KRT. Deelname aan visitatie kan ook een goede voorbereiding zijn om je praktijk in een later stadium te laten certificeren.

Meer informatie over KNMT Visitatie

Vragen?

Vragen over deze zzp-dag? Mail naar visitatie@knmt.nl (voor tandartsen) of bureau@mondhygienisten.nl (voor mondhygiënisten).

Volg een gratis webinar over KNMT Visitatie

Denk je erover na om je (praktijk) te laten visiteren? Of ben je nieuwsgierig naar hoe visitatie in zijn werk gaat en wil je daar meer over weten? Meld je dan aan voor een gratis webinar en stel al je vragen.

Meer informatie en aanmelden

KNMT Visitatiedagen op 22 en 24 november

Op woensdag 22 en vrijdag 24 november gaan onze visiteurs op pad om zo veel mogelijk praktijkvisitaties uit te voeren. Denk je erover na om je praktijk te laten visiteren, maar ben je er nog niet aan toe gekomen om je aan te melden of een datum te prikken? Grijp dan nu je kans en meld je aan voor 1 van de KNMT Visitatiedagen.

Meer informatie en aanmelden