facebook

Let op: gebruik geen verouderde model-overeenkomsten van opdracht

Hans Scholten
1 minuut
Overleg
Wil je een bestaande overeenkomst van opdracht voor praktijkwaarneming of -medewerking verlengen? Let er dan op dat je gebruikmaakt van de nu geldende modellen. De geldigheid van de ‘oude’ modelovereenkomsten uit 2016 verloopt per 9 maart 2022. 

Heb je nog lopende afspraken met opdrachtgevers of opdrachtnemers op basis van de vorige modellen? Dan hoef je niet direct over te stappen op de nieuwe modellen. De beoordelingstermijn van deze modellen was immers nog niet verlopen bij het aangaan van de overeenkomst. De werking blijft gedurende de afgesproken duur van de overeenkomst van toepassing. Daarna moet je dus wel overstappen op de nu geldende modelcontracten. 

De verlopen modellen stammen uit 2016 en herken je aan het goedkeuringsnummer 9061574683(-A).

Sinds eind vorig jaar zijn er nieuwe modellen beschikbaar. Die voldoen aan gewijzigde opvattingen van de Belastingdienst en maken ruimere afspraken tussen praktijk en de medewerker of waarnemer mogelijk.

Overeenkomst van opdracht sluiten

Advertorial

Align Benelux Summit 2022 op 8 juli in Huis ter Duin

Align Summit Benelux 2022

Dit evenement is een geweldige kans om te luisteren naar toonaangevende sprekers zoals Kenji Ojima en Raman Aulakh, met hosts Rick Nieman en Michiel Vos. Begin of verbeter tijdens deze summit uw vaardigheden met het Invisalign systeem. Ook interesse?