IQual

IQual is door de KNMT gefaciliteerde, door de deelnemers zelf vrij in te vullen, intercollegiale vorm van overleg. Meld u aan voor IQual, en werk samen met collega's aan inspirerende thema's binnen de tandheelkunde. IQual levert u KRT-punten op, tot 20 punten per jaar.

Nieuw themaprogramma: Acute zorg

Het is niet altijd makkelijk om in te schatten hoe snel een patiënt met een pijnklacht of trauma geholpen moet worden. Met het nieuwe IQual-themaprogramma Acute zorg leert u de juiste vragen te stellen en zo te bepalen of snel handelen nodig is.

Het nieuwe themaprogramma is speciaal opgezet voor startende tandartsen, maar is ook interessant voor tandartsen die graag meer handvatten willen om goed te beoordelen of een patiënt snel gezien moet worden.

De introductiebijeenkomsten op woensdag 4 september 2019,  dinsdag 21 april 2020 en woensdag 23 september 2010 zijn ook toegankelijk voor studenten tandheelkunde in de afstudeerfase en starters die (nog) niet deelnemen aan IQual.

Direct aanmelden voor een introductiebijeenkomst

Naar het themaprogramma Acute zorg

Deelnemers over IQual

Deze inhoud is geblokkeerd door uw cookie voorkeuren.

 

Vind een IQual groep

Wilt u in een IQual groep met collega's van ongeveer dezelfde leeftijd? Of zoekt u een mix van personen? IQual past altijd bij u. De KNMT zet zich in om een passende IQual-groep voor u te vinden.

Kijk of er een bestaande IQual-groep is die bij u past

IQual-visitatie

Met IQual-visitatie kunnen leden van IQual-groepen elkaars praktijken visiteren.

Lees meer over deze visitatie

Deelnemen aan IQual?

U kiest of wij zoeken een IQual-groep die bij u past: een bestaande groep, of een groep die u start met collega's. Eenmaal lid bent u verzekerd van goed georganiseerde kennisdeling tussen collega's, in vertrouwen en met openheid.

Nieuw format verslag

Om aan het KRT te kunnen verantwoorden dat u terecht punten ontvangt voor uw bijeenkomsten, vragen wij u om uw verslag te maken volgens een vast format.

Ga naar het vereenvoudigde format

Studiegroepen voor tandartsen

"IQual is een prettige, laagdrempelige, ontspannen, kleinschalige manier om met collega’s te overleggen. Het is voor iedereen geschikt, zowel voor net afgestudeerden als collega’s met veel ervaring. Zij delen hun kennis en breiden deze samen uit."

– Daphne Sloots, tandarts in Helvoirt

Contact

  • Heeft u vragen over IQual?
  • Wilt u zich aanmelden?
  • Zoekt u een IQual-groep in uw regio?

Het secretariaat van IQual geeft u graag meer informatie.

Mail het IQual-secretariaat

Ook helpen zij u om een IQual-groep te vinden die bij u past.

Klachtenregeling IQual