IQual pluspunten

IQual is een door de KNMT gefaciliteerde, door de deelnemers zelf vrij in te vullen, intercollegiale vorm van overleg. Meld je aan voor IQual, zodat je samen met collega's kunt werken aan inspirerende thema's binnen de tandheelkunde. Deelname aan IQual levert je KRT-punten op, tot wel 20 punten per jaar.

Voordelen

  • Je kiest of wij zoeken een IQual-groep die bij je past: dat kan een bestaande groep zijn, of je richt zelf (met collega's) een groep op.
  • Eenmaal lid ben je verzekerd van goed georganiseerde kennisdeling tussen collega's, in een omgeving waarin vertrouwen en openheid centraal staan.
  • De KNMT faciliteert haar IQual-groepen met actuele thema's uit verschillende disciplines uit de tandheelkunde.
  • Je bepaalt met jouw IQual-groep welke stof, in welke leervorm, op welk moment het beste bij een IQual-overleg past.
  • Je kunt daarbij kiezen uit materiaal van de KNMT (studiepakketten of bijvoorbeeld een bordspel) of zelf een thema uitwerken met het IQual-basisprogramma.

Aanmelden voor IQual

Je kan je zowel individueel als in groepsverband aanmelden voor IQual. In het eerste geval brengen wij je in contact met collega’s bij jou in de regio die nog deelnemers zoeken voor hun IQual-groep. Of die graag een nieuwe groep willen starten. Als je je voor een nieuwe groep aanmeldt en deze nieuwe groep is samengesteld, krijg je een uitnodiging voor een starttraining.

Maak kennis met IQual

Watch IQual: wat is het en hoe ervaren tandartsen het? on YouTube.

Kosten

De kosten voor deelname aan IQual zijn € 225 per jaar. KNMT-leden betalen minder, namelijk € 155 per jaar. Niet-leden die per 1 januari van het volgende jaar alsnog lid worden van de KNMT, ontvangen het verschil van € 70 retour. 

Vragen of aanmelden

Heb je vragen over IQual? Neem dan contact op met het IQual-secretariaat.

Aanmelden voor IQual

Vind een IQual-groep

Wil je in een IQual-groep met collega's van ongeveer dezelfde leeftijd? Of zoek je een mix van personen? IQual past altijd bij jou. Wil je weten of er een IQual-groep bij jou in de buurt is? Kijk dan op de landkaart waarop we hebben aangegeven welke IQual-groepen er zijn en of ze nog ruimte hebben voor nieuwe leden.

IQual-landkaart

De KNMT kan jou ook helpen een passende IQual-groep te vinden. Wij stellen je een groep voor, je gaat dan een keer kijken en besluit daarna of de groep bij je past. Mocht dat niet zo zijn, dan zoeken wij verder voor je.