Webinar 'Ronde tafel ondernemerschap'

Overweeg je om alleen of met anderen een eigen praktijk te starten of over te nemen? Dan is het webinar ‘Ronde tafel ondernemerschap’ op donderdag 5 oktober iets voor jou! Hierin spreken KNMT-voorzitter Hans de Vries en een aantal deskundigen over de problemen waar je als ondernemer tegenaan loopt. De gespreksleiding is in handen van Sebastiaan van Beek, praktijkhoudend huisarts.

Aspecten die in het webinar aan de orde komen zijn: Vormt de waardering van praktijken een probleem? Is er nog passende en betaalbare huisvesting te vinden? Werpt de toegenomen regeldruk een hoge drempel op om zelf een praktijk te starten? Is het mogelijk een praktijkovername te financieren? En is het toch niet makkelijker om als tandarts in de praktijk van een collega of keten te blijven werken?

Naast de KNMT-voorzitter zitten de volgende deskundigen aan de ‘Ronde tafel ondernemerschap’: Alexander Tolmeijer, voormalig KNMT-bestuurslid en partner van adviesbureau Dentiva, Marleen Jansen van Rabobank Nederland, Menno Rolloos, partner van van helder accountants en adviseurs en Arjan Wijnands van ABNAMRO. Zij delen hun ervaringen en denken mee over mogelijke oplossingen. 

Heb je plannen om nu of later een eigen praktijk te starten of ben je anderszins geïnteresseerd in ondernemerschap? Dan is deelname aan dit webinar iets voor jou. Deelnemers kunnen hun ervaringen inbrengen en vragen stellen.

Het webinar is op 5 oktober van 20.00 uur tot 21.30 uur.

Meld je aan voor Webinar 'Ronde tafel ondernemerschap' 

Kalender

05 oktober 2023
Webinar 'Ronde tafel ondernemerschap'
In deze online bijeenkomst gaat KNMT-voorzitter Hans de Vries in gesprek met deskundigen over het starten van een eigen praktijk.
online
20:00 - 21:30 uur