facebook

KNMT Golfdag

Op vrijdag 9 september vindt op de banen van De Keppelse Golfclub in Hoog-Keppel de KNMT Golfdag plaats. Er zijn deze dag 3 wedstrijden: het Nederlandse Tandartsen Golf Kampioenschap (NTGK), het KNMT-Toernooi en het KNMT-Partnertoernooi. 

Op het Nederlandse Tandartsen Golf Kampioenschap strijden leden en niet-leden van de KNMT om de prijzen. Deelnemers mogen een maximale handicap hebben van 14.9 (strokeplay).

Met handicap of GVB

Het KNMT-toernooi staat open voor leden van de KNMT met handicap of golfvaardigheidsbewijs (GVB).

De spelvorm is stableford. Daarbij is het aantal slagen dat je over een hole mag doen afhankelijk van jouw handicap.

Het KNMT-Partnertoernooi is, de naam zegt het al, bestemd voor partners van KNMT-leden.

Programma

De ontvangst in Hoog-Keppel (dat ligt in de Achterhoek) is vanaf 10.30 uur. De wedstrijden starten om 12.30 voor alle deelnemers (gunshot). De dag wordt afgesloten meteen borrel en barbecue.

Contact en route Keppelse Golfclub

Kosten en aanmelden

De kosten zijn 65,00 euro per deelnemer. Inbegrepen is de green fee, ontvangst, een lunchbox, borrel en barbecue na afloop.

Aanmelden kan door het sturen van een e-mail met je gegevens en de wedstrijd waarvoor je je inschrijft naar knmtgolf@knmt.nl. Je inschrijving is definitief wanneer je betaling is ontvangen.

Je kunt je betaling overmaken op NL 20 RABO 0302 3909 87 ten name van KNMT Golfdag 2022 onder vermelding van de naam of namen van de deelnemer(s).

Aanmelden kan tot 18 augustus. Daarna kan deelname helaas niet meer worden gegarandeerd. Bij afmeldingen na 31 augustus zal geen restitutie meer plaatsvinden.

Kalender

09 september 2022
KNMT Golfdag
Het Nederlands Tandartsen Golf Kampioenschap (NTGK), KNMT-Toernooi en KNMT-Partnertoernooi
Hoog-Keppel
10:30 - 18:00 uur