facebook

Agendaplanning | cursus

Inhoud cursus

Bij deze cursus ligt de focus op zowel het maken van een optimale planning, als op de mondelinge vaardigheden om je aan deze planning te (kunnen) houden. Na het volgen van deze cursus kun je: 

  • Effectief omgaan met no shows: voorkomen, reageren en oplossen
  • Een eigen flow en ritme creëren in jouw agenda
  • Je agenda visueler maken, zodat je snel overzicht hebt
  • Een systeem ontwerpen zodat C90 de praktijk minder belast

3 tips voor een effectieve agendaplanning

Cursusleider Alexander Tolmeijer geeft je in deze video alvast 3 tips zodat je direct een eerste stap kunt maken naar een effectieve(re) agendaplanning:

 

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor tandartsen die aan het eind van de dag meer energie over willen houden en die willen weten hoe veel voorkomende uitdagingen ontstaan en hoe ze daar (beter) mee om kunnen gaan.

Bijzonderheden

  • Deelnamekosten KNMT-leden: € 145
  • Deelnamekosten niet-leden: € 225
  • Aan deze cursus zijn 3 KRT-punten toegekend
Inschrijven
19-09-2024 19:00 - 22:00 ONLINE Inschrijven

De cursus zal online gegeven worden middels Zoom. Hiervoor krijg je voorafgaand aan de cursus de gebruiksgegevens toegestuurd. 

Komt de cursusdatum jou niet uit of is de cursus vol?

Heb je interesse in deze cursus maar past de datum niet in je agenda of is de cursus vol? Laat dan je gegevens en voorkeuren achter, want dan geven wij jou een seintje als de nieuwe data bekend zijn. 

Incompany training

Deze cursus bieden wij ook incompany aan. Heb je interesse in een training bij jou in de praktijk? Laat dan je gegevens en voorkeuren achter, dan nemen wij contact met je op.

Ik wil meer weten over de incompany training

Cursusleider

Alexander Tolmeijer studeerde tandheelkunde en rechten. Naast praktiserend tandarts is hij ondernemer en oprichter van onder andere Medisch Ondernemen en was hij penningmeester/vice voorzitter van de KNMT. Daarnaast schreef hij diverse boeken. Momenteel geeft hij naast deze training ook de training 'Rendement van jouw praktijk' binnen de KNMT Academy en heeft hij onder andere zitting in de werkgroep E-Health van de Europese tandartsenorganisatie CED.

Lees meer over:
Agendaplanning
Beoordeling
8,0
Contact

Orteliuslaan 750, 2e etage
3528 BB Utrecht
academy@knmt.nl
030 - 60 76 370