facebook

Wolter Brands krijgt erepenning uit handen van opvolger

h.scholten@knmt.nl
1 minuut
Erepenning voor Wolter Brands
De KNMT heeft vrijdag 1 juli afscheid genomen van voorzitter Wolter Brands. Na 6 jaar had hij de maximale termijn als voorman van de vereniging bereikt. Als dank voor zijn inspanningen de afgelopen jaren ontving hij uit handen van zijn opvolger Hans de Vries de KNMT-erepenning.

Aantredend voorzitter De Vries reikte de penning uit tijdens het congres Formule KNMT nadat hij zijn voorganger lof had toegezwaaid voor zijn optreden de afgelopen jaren. Ook het per 1 juli afgetreden bestuurslid Ravin Raktoe kreeg de KNMT-erepenning toegekend. 

De al sinds 1 januari 2022 afgezwaaide bestuursleden Henk Donker en Jan Willem Vaartjes namen op het congres een door corona verlaat afscheid van leden en relaties. 

Bij Formule KNMT, waar ook Jan Lammers en Leontien van Moorsel optraden, waren zo’n 300 gasten aanwezig. Het congres werd afgesloten met een feestelijke en zonovergoten borrel op het terras van het NBC-congrescentrum in Nieuwegein.

Het KNMT-bestuur bestaat met ingang van 1 juli uit Hans de Vries (voorzitter), Richard Kohsiek (penningmeester), Wilfred Kniese, Joke Kwakman en Richard Suy. 

Als je het allemaal zo bij elkaar optelt, ben ik er heel blij mee hoe het gelopen is.

Aldus Wolter Brands in zijn afscheidsinterview (pdf) in NT/Dentz