facebook

Nieuw: IQual-studiepakket Aligners

Mariska de Beijer
2 minuten
Image
jonge man laat 2 beugels zien
Aligners zijn populaire beugels waar veel reclame voor wordt gemaakt. Je merkt dat misschien zelf ook in de praktijk. Bijvoorbeeld doordat patiënten er steeds vaker naar vragen of zonder jou te consulteren een behandeling starten bij een andere (zorg)aanbieder. Reden genoeg voor ons om er een studiepakket over te maken.

Mogelijkheden en beperkingen aligners

Het nieuwe studiepakket Aligners gaat over de mogelijkheden en beperkingen van deze onzichtbare beugel. Je staat  stil bij de verantwoordelijkheid van jou als tandarts binnen het behandelingstraject en leert:

  • welke overwegingen er zijn om deze behandeling wel of niet aan te bieden;
  • voor welke patiënten de behandeling geschikt is; 
  • welke aanbieders en pakketten er zijn en welke voor- en nadelen die hebben.

Valkuilen en tips

We lichten de veelvoorkomende valkuilen toe en delen veel tips in het pakket. Zo kan je beter inschatten of een behandeling met deze beugels bij jouw patiënt past. En of je deze behandeling zelf uitvoert of liever aan een collega of orthodontist overlaat.

Wat is IQual?

IQual is een door de KNMT gefaciliteerde intercollegiale vorm van overleg. Samen met collega's werk je aan interessante en actuele thema's binnen de mondzorg. IQual houdt je scherp, verruimt je blik en zorgt er zo voor dat je verder kijkt dan de praktijk waar je werkt. Daardoor zijn de bijeenkomsten van jouw IQual-groep niet alleen gezellig, maar ook nog eens heel inspirerend en leerzaam. IQual levert je KRT-punten op en biedt je ook de mogelijkheid om gratis webinars te volgen.

Deelnemen aan IQual

Wil je ook deelnemen aan IQual? Dat kan! Je kan je op 2 manieren aanmelden:

  • je meldt je individueel aan. Wij checken dan voor je welke groep(en) er in jouw regio op zoek zijn naar nieuwe deelnemers. Daarna brengen we je in contact met de facilitator van die groep(en) om kennis te maken;
  • je wilt samen met een aantal collega’s een nieuwe studiegroep starten en meldt je aan als groep.

Kennismakingsaanbod

Ben je wel lid van de KNMT, maar nog geen IQual-deelnemer? Dan hebben we een mooi kennismakingsaanbod voor je. Want voor € 40 krijg je toegang tot het nieuwe studiepakket Aligners in onze online kennisomgeving. Meld je je daarna voor 1 juli aan als IQual-deelnemer? Dan is de rest van 2023 voor jou gratis, daarna kost IQual € 155 per jaar.

Gebruik maken van kennismakingsaanbod

Meer informatie over IQual

Advertorial

Laat u ook op zaterdag informeren over de nieuwste producten en laatste trends voor uw praktijk

E-dental

Het team van E Dental weet als geen ander dat u in verband met uw overvolle agenda tijd te kort komt. Een bezoek aan een Dental Depot is dan uiterst lastig in te plannen en schiet er vaak bij in. E Dental biedt hiervoor de oplossing. Iedere eerste zaterdag van de maand is hun moderne en gezellige showroom éxtra geopend. U kunt zich dan van 09:00 tot 14:00 uitgebreid laten informeren over de nieuwste producten voor uw praktijkvoering. Of u nu op zoek bent naar een behandelunit, afzuigmotor, behandelmeubel of röntgenapparaat, in de 400 m2 showroom vindt u een grote en afwisselende collectie aan hoogwaardig dentaal equipment in diverse prijsklassen. Ook kunt u in alle rust uw (ver)bouwplannen bespreken en kennis maken met het dentale bouwbedrijf E Build. E Build is dé bouwpartner die uw verbouwing compleet uit handen neemt en zorgdraagt voor een totale Turn-Key oplevering van uw project. Naast de zaterdag bent u uiteraard ook van harte welkom om E Dental showroom tijdens kantooruren te komen bezoeken. Wel word u vriendelijk verzocht om uw bezoek van te voren aan te melden. U kunt deze inplannen via: 088 6060 810 of op www.e-dental.nl. Bepaal zelf uw tijd en geef alvast uw interesses aan. Op deze manier kan uw bezoek goed voorbereid worden en kunnen de juiste specialisten u ontvangen. E Dental is zeer goed bereikbaar, heeft ruime parkeergelegenheid en is gevestigd op een centrale locatie langs de A15 in Alblasserdam tussen Rotterdam en Dordrecht. Het team van E Dental heet u van harte welkom.