Nieuw: IQual-groepen zoeken op de kaart van Nederland

Danielle Brinkman
1 minuut
Image
Iqualhr1
Ben je een nieuwe IQual-deelnemer en zoek je naar een IQual-groep? Of ben je op zoek naar een andere IQual-groep? Gebruik dan de nieuwe landkaart op de KNMT-site waarop is aangegeven waar alle IQual-groepen zitten. Hier kun je ook zien welke groepen ruimte hebben voor nieuwe deelnemers. Je kunt zelf contact opnemen als de contactgegevens bij de groep vermeld staan.

Ook voor de IQual-groepen zelf is de kaart handig om onderling contact te zoeken, bijvoorbeeld om eens samen een avond te organiseren of een spreker uit te nodigen. 

IQual-landkaart

De KNMT kan nieuwe deelnemers ook helpen een passende IQual-groep te vinden. Wij stellen je een groep voor, je gaat dan een keer kijken en besluit daarna of de groep bij je past. Mocht dat niet zo zijn, dan zoeken wij voor je verder.

Wat is IQual?

IQual is een door de KNMT gefaciliteerde, door de deelnemers zelf vrij in te vullen, intercollegiale vorm van overleg. Samen met collega's werk je een aantal keer per jaar in een groep aan interessante en actuele thema's binnen de mondzorg. IQual houdt je scherp, verruimt je blik en zorgt er zo voor dat je verder kijkt dan de praktijk waar je werkt. Deelname aan IQual levert je tot wel 20 KRT-punten per jaar op.

Meer informatie en aanmelden