Meer weten over KNMT Visitatie? Volg een gratis webinar!

Danielle Brinkman
2 minuten
Image
Vrouw volgt webinar
Denk je erover na om je (praktijk) te laten visiteren? Of ben je nieuwsgierig naar hoe visitatie in zijn werk gaat en wil je daar meer over weten? Meld je dan aan voor een gratis webinar op dinsdag 16 april en stel al je vragen.

Uitleg over de voorbereidingen en het verloop van visitatie

Tijdens het webinar KNMT Visitatie vertellen we je alles over de voorbereidingen en het verloop van visitatie in de praktijk. We leggen je ook uit welke verschillende vormen van visitatie er zijn en wat visitatie jou en de praktijk oplevert.

Stel al je vragen over visitatie

Een visitatietraject starten is best spannend. Je vraagt je misschien af hoeveel tijd het hele traject je kost en of je er wel klaar voor bent. Tijdens het webinar is er daarom voldoende gelegenheid om vragen te stellen aan een KNMT Hoofdvisiteur en Lesly Bouwman. Zij hebben ruime ervaring met visitatie en kunnen je precies vertellen hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Wij organiseren webinars op de volgende data:

  • dinsdag 16 april 
  • woensdag 19 juni

De webinars starten om 19.30 uur en duren ongeveer een uurtje. 

Aanmelden voor een webinar

Wat is visitatie?

Met KNMT Visitatie voor de mondzorg kun je op een vertrouwde en veilige manier reflecteren op het zorgverleningsproces. Zo'n inspirerende intercollegiale doorlichting geeft je een goed beeld van de praktijk. Je weet wat je kunt doen om van goed, beter te maken. Je voldoet bovendien aan één van de registratie-eisen van het KRT. Deelname aan visitatie kan ook een goede voorbereiding zijn om je praktijk in een later stadium te laten certificeren.

Meer informatie over visitatie

KNMT Visitatiedagen: woensdag 22 en vrijdag 24 mei

Op woensdag 22 en vrijdag 24 mei 2024 gaan onze visiteurs op pad om zo veel mogelijk praktijkvisitaties uit te voeren. Staat visitatie al even op je lijst, maar is het aanmelden of het inplannen van een datum nog niet gelukt? Kijk dan of 1 van de visitatiedagen in mei in je agenda past!

Meer informatie en aanmelden

ZZP Visitatiedagen in Utrecht

Op vrijdag 17 mei 2024 organiseren we bij de KNMT in Utrecht een ZZP Visitatiedag. Tijdens deze dag word je in de ochtend of middag zelf gevisiteerd en treed je zelf ook op als collega-visiteur. Een praktische én leerzame dag dus. We hebben plek voor 16 deelnemers. Doe je mee?

Meer informatie en aanmelden