KNMT komt met nieuwsbrief ‘Mondgezondheid jeugd’

Hans Scholten
1 minuut
Jeugdfebruari
Speciaal voor mensen die werken in de jeugdgezondheidszorg en openbare gezondheidszorg geeft de KNMT de nieuwsbrief ‘Mondgezondheid jeugd’ uit. De vereniging wil zo ontwikkelingen in de mondzorg voor kinderen op een laagdrempelige manier onder de aandacht brengen van deze groep zorgprofessionals.

De Nederlandse jeugdgezondheidszorg (JGZ) steunt ouders bij het gezond opgroeien en opvoeden en geeft preventieve voorlichting en advies. Mondzorg en gebitsverzorging is een van de gezondheidsbevorderende thema's waar de jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen en hun collega's aandacht aan besteden. De tandartsenvereniging wil daarbij graag helpen. 

Aan de orde in de nieuwsbrief komen daarom onder meer nieuws, onderzoeksresultaten, trends en cijfers, en achtergronden uit de jeugdmondzorg. Ook is er ruimte voor inspiratie, praktische tips en tricks die kunnen bijdragen aan gezonde tanden en kiezen bij kinderen.

De nieuwsbrief verschijnt 2 tot 3 keer per jaar. Geïnteresseerden uit de mondzorg of andere mensen die zich in hun werk bezighouden met het thema jeugd en gezondheid kunnen zich natuurlijk ook abonneren. 

Aanmelden voor de nieuwsbrief ‘Mondgezondheid Jeugd’ kan via www.knmt.nl/nieuwsbrief. Ken je iemand die ook geïnteresseerd is? Stuur dan de link door!

Afmelden van de nieuwsbrief kan op ieder gewenst moment via de link in de nieuwsbrief.

Lees de nieuwsbrief ‘Mondgezondheid Jeugd’ terug: