KNMT Jaaroverzicht 2022 en Jaarplan 2023 verschenen

Karel Gosselink
1 minuut
Image
jaarverslag-jaarplan
Wat heeft de KNMT in 2022 bereikt en wat zijn de voornemens voor 2023 voor tandartsen, tandarts-specialisten én de mondzorg? Dat lees je in het Jaaroverzicht 2022 en het Jaarplan 2023, die vanuit duurzaamheidsoogpunt online zijn verschenen. Blader er op je gemak eens doorheen.

Jaaroverzicht laat zien wat we hebben bereikt in 2022

In het Jaaroverzicht 2022 lees je de resultaten die wij hebben bereikt op het gebied van preventie, communicatie, deskundigheidsbevordering, onderzoek, events, belangenbehartiging, samenwerking en klachtenafhandeling. Zo zijn er mede door onze inspanning mondzorgcoaches aan de slag gegaan bij consultatiebureaus en hebben we mondzorg voor de jeugd en het capaciteitstekort in de mondzorg op de politieke agenda gezet. Verder zijn we gestart met een experiment met vrije tarieven voor de cosmetische mondzorg.

Blader door het Jaaroverzicht 2022

Jaarplan met 4 thema's waarop we ons richten in 2023

Samen voor een sterke mondzorg!. Zo luidt de titel van het Jaarplan 2023 dat we hier ook presenteren. Samenwerken is van groot belang om te komen tot goede mondzorg in jouw praktijk en in ons land. Het vraagt voortdurende aandacht van ons als KNMT organisatie en van onze leden.
Voor 2023 hebben we 4 thema’s benoemd waarop we ons richten:
1.    Goede mondzorg is gericht op voorkomen
2.    Goede mondzorg door deskundig handelen
3.    Goede mondzorg in samenwerking
4.    Goede mondzorg is bereikbaar

Blader door het Jaarplan 2023