facebook

Extra data webinar KNMT Visitatie: dinsdag 18 januari en woensdag 9 maart

Mariska de Beijer
2 minuten
man volgt webinar
Denk je er over na om je (praktijk) te laten visiteren? Of ben je nieuwsgierig naar hoe visitatie in zijn werk gaat en wil je daar meer over weten? Meld je dan aan voor het gratis webinar KNMT Visitatie.

Uitleg over de voorbereidingen en het verloop van visitatie

Tijdens het webinar KNMT Visitatie vertellen we je alles over de voorbereidingen en het verloop van visitatie in de praktijk. We leggen je ook uit welke verschillende vormen van visitatie er zijn en wat visitatie jou en de praktijk oplevert. We organiseren het webinar op de volgende 3 data:

  • Maandag 6 december (vol)
  • Dinsdag 18 januari (vol)
  • Woensdag 9 maart (vol)

Het webinar start om 19.30 uur en duurt ongeveer een uur.

Stel al je vragen over visitatie

Een visitatietraject starten is best spannend. Je vraagt je misschien af hoeveel tijd het hele traject je kost en of je er wel klaar voor bent. Tijdens het webinar is er gelukkig voldoende gelegenheid om vragen te stellen aan hoofdvisiteur Gerrion Remijn en KNMT’ers Caroline van der Linde en Lesly Bouwman. Zij hebben ruime ervaring met visitatie en kunnen je precies vertellen hoe het er in de praktijk aan toe gaat.

Wat is visitatie?

Met KNMT Visitatie voor de mondzorg kun je op een vertrouwde en veilige manier reflecteren op het zorgverleningsproces. Zo'n inspirerende intercollegiale doorlichting geeft je een goed beeld van de praktijk. Je weet wat je kunt doen om van goed, beter te maken. Je voldoet bovendien aan één van de registratie-eisen van het KRT. Deelname aan visitatie kan ook een goede voorbereiding zijn om je praktijk in een later stadium te laten certificeren.

Meer informatie over visitatie

Advertorial

Align Benelux Summit 2022 op 8 juli in Huis ter Duin

Align Summit Benelux 2022

Dit evenement is een geweldige kans om te luisteren naar toonaangevende sprekers zoals Kenji Ojima en Raman Aulakh, met hosts Rick Nieman en Michiel Vos. Begin of verbeter tijdens deze summit uw vaardigheden met het Invisalign systeem. Ook interesse?