facebook

Collectiviteitskorting op aanvullende zorgverzekering voor KNMT-leden

Webredactie
1 minuut
Image
aandacht-tip
Ook in 2024 kunnen KNMT-leden zich tegen een gereduceerd tarief verzekeren voor ziektekosten. Op aanvullende verzekeringen bieden we kortingen aan die oplopen tot 12% en voor het aanvullende tandenpakket tot 15%. De collectiviteitskorting op de basisverzekering is sinds 1 januari 2023 bij wet afgeschaft.

Natura- of combinatiepolis

Aon en VvAA bieden de keuze uit een natura- en combinatiepolis. Bij een naturapolis krijg je alleen de volledige vergoeding als je wordt behandeld door een gecontracteerde zorgverlener. De basisverzekeringen van de aangeboden combinatiepolissen kennen 2 gecontracteerde vergoedingen, namelijk voor GGZ en Wijkverpleging. Dit zijn dus eigenlijk restitutiepolissen met uitzondering van de 2 genoemde dekkingen.  

Bekijk de kosten en voorwaarden voor zorgverzekeringen met KNMT-ledenkorting

Polisvoorstel voor verzekerden

KNMT-leden die zijn verzekerd bij een van deze 2 verzekeraars hebben intussen een nieuw polisvoorstel ontvangen op basis van de eerder gemaakte persoonlijke keuzes. 

Overstappen kan tot 1 februari 2024, opzeggen tot en met 31 december 2023

Wie overweegt om over te stappen naar een andere zorgverzekering kan dat doen tot 1 februari 2024. Je oude verzekering moet je dan wel uiterlijk 31 december 2023 hebben opgezegd.

Meer informatie via Aon of VvAA

Wil je gebruikmaken van de collectieve zorgverzekering via de KNMT? Of heb je vragen over de premies en pakketten? Neem dan contact op met Aon of VvAA.
•    KNMT-collectiviteitskorting via Aon 
•    KNMT-collectiviteitskorting via VvAA