Time management | cursus

Je rent de hele dag van hot naar her. Ondertussen twijfel je of je werkplek wel de juiste is of dat je je verder wil ontwikkelen. En droom je over een nieuwe woning, of misschien een eigen praktijk? Een relatie, misschien zelfs gezinsuitbreiding? Of zit je in spagaat tussen je boodschappenlijst, de kinder-haal-en-breng-service en het luizenpluizen? Verzuip je in de continue vracht aan (online) informatie? Zinnig en onzinnig, net als ‘dingetjes’ en gedoe er omheen.
Hoe vind je nou die rust, ruimte en reflectie in een hectisch leven? Heb je daar zelf wel invloed op? Ja dat heb je! Neem het stuur (weer) in handen en krijg ‘time on your side’!
 
De training Time management leert je de belangrijkste tijdverspillers en ‘energielekken’ in en buiten het werk vast te stellen, waarbij persoonlijke casuïstiek besproken wordt. Je leert:
  • je tijd beter in te delen
  • prioriteiten te stellen
Maar ook hoe je je omgeving kan beïnvloeden om productiever en constructiever (samen) te werken. Je krijgt veel praktische tips en adviezen hoe je kan sturen op tijdrovende werkprocessen, zoals vergaderingen, e-mail en planning. Je leert omgaan met afleidingen en verstoringen voor jezelf en anderen. Zo creëer je meer rust en overzicht voor alle betrokkenen.
 

Voor wie?

Deze online cursus (<- zie hier je eerste tijdswinst!) is bedoeld voor iedereen uit het team die zicht en grip willen krijgen op tijdverspillers in hun werk- en/of privéleven.
 

Bijzonderheden

  • Deelnamekosten KNMT-leden: € 145
  • Deelnamekosten niet-leden: € 225
  • Aan deze cursus zijn 2,5 KRT-punt toegekend
Inschrijven
28-11-2024 19:00 - 22:00 ONLINE Inschrijven

De cursus zal online gegeven worden middels Zoom. Hiervoor krijg je voorafgaand aan de cursus de gebruiksgegevens toegestuurd. 

Komt de cursusdatum jou niet uit?

Heb je interesse in deze cursus maar past de datum niet in je agenda? Laat dan je gegevens en voorkeuren achter, want dan geven wij jou een seintje als de nieuwe data bekend zijn.

Gegevens en voorkeuren achterlaten

Cursusleider

Ina Giesen geeft lezingen en trainingen aan maatschappen/vakgroepen binnen de zorg op het gebied van samenwerking & communicatie. Ze sluit aan bij vraagstukken, geeft constructieve feedback en heldere handvatten. Ze staat bekend om haar enthousiasme en pragmatiek.

Time management
Beoordeling
8,0
Contact

Orteliuslaan 750, 2e etage
3528 BB Utrecht
academy@knmt.nl
030 - 60 76 370