Omgaan met 'lastig gedrag' | cursus

Je kent het wel: de communicatie met een collega of een patiënt loopt stroef. En ook al is er geen conflict, de spanning is toch voelbaar. Soms ligt het aan je gesprekspartner, maar soms ook stiekem aan jezelf. Bijvoorbeeld als je een ‘allergie’ voor een bepaald (type) persoon hebt ontwikkeld, of als je geïrriteerd bent omdat je iets al 3 keer hebt uitgelegd. Vaak zie je tegen een volgende ontmoeting op en je baalt dat je dit gevoel niet van je af kan zetten. 

In de training Omgaan met 'lastig gedrag' staan we stil bij hoe je jouw belangen, ideeën en gevoelens goed kan neerzetten. We kijken naar hoe je overkomt op je gesprekspartner en welk effect je verbale en non-verbale gedrag heeft op een ander. Je leert technieken om met  tegenwerpingen of weerstanden om te gaan. Ook leer je hoe je kort en bondig een sterke redenering neerzet die iedereen kan volgen. 

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor tandartsen en hun teamleden die een sterke gesprekspartner willen zijn. En die willen leren hoe ze een gesprek kunnen sturen, zodat ze beter om kunnen gaan met weerstanden.

Bijzonderheden

  • Deelnamekosten KNMT-leden: € 145
  • Deelnamekosten niet-leden: € 225
  • Aan deze cursus zijn 2,5 KRT-punt toegekend
Inschrijven
10-10-2024 19:00 - 22:00 ONLINE Inschrijven

De cursus zal online gegeven worden middels Zoom. Hiervoor krijg je voorafgaand aan de cursus de gebruiksgegevens toegestuurd. 

Komt de cursusdatum jou niet uit?

Heb je interesse in deze cursus maar past de datum niet in je agenda of zit de cursus vol? Laat dan je gegevens en voorkeuren achter, want dan geven wij jou een seintje als de nieuwe data bekend zijn.

Gegevens en voorkeuren achterlaten

Cursusleider

Ina Giesen geeft lezingen en trainingen aan maatschappen/vakgroepen binnen de zorg op het gebied van samenwerking & communicatie. Ze sluit aan bij vraagstukken, geeft constructieve feedback en heldere handvatten. Ze staat bekend om haar enthousiasme en pragmatiek.

Lastig gedrag frustratie
Beoordeling
8,4
Contact

Orteliuslaan 750, 2e etage
3528 BB Utrecht
academy@knmt.nl
030 - 60 76 370