facebook

Feedback geven en ontvangen | cursus

‘We hadden in het werkoverleg toch afgesproken dat…’ 
 
Hoe vaak zeg jij dat? Of denk je het alleen, omdat je niet als een zeur of boeman gezien wil worden? Of ben je bang dat je de wind van voren krijgt? Feedback geven en ontvangen is nog niet zo makkelijk. Want buiten het feit dat je wil dat gemaakte afspraken worden nagekomen, wil je ook dat de sfeer in de praktijk goed blijft en dat je collega’s je aardig vinden. 
 
Maar feedback geven (en ontvangen) zorgt er juist voor dat je team sterker wordt, dat iedereen zich betrokken en verantwoordelijk voelt én dus uiteindelijk beter presteert. Hoogste tijd dus om het ongemakkelijke gevoel van feedback geven of ontvangen aan te pakken. Deze praktische cursus helpt je daar bij.
 
In de cursus Feedback geven en ontvangen leer je
  • hoe je op een prettige manier feedback kan geven;
  • hoe je zelf open kan staan voor feedback en deze goed kan ontvangen; 
  • hoe je je goed kan voorbereiden op een feedbackgesprek

De onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • aanspreken versterkt de organisatieontwikkeling
  • aanspreken en de kracht van kwaliteiten
  • praktijksituaties centraal: het goede gesprek
  • feedback en vinger aan de pols

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor iedereen uit het team die het lastig vindt om feedback te geven of te ontvangen en op praktische wijze hiermee aan de slag wil. Goed om te weten: (ongemakkelijke) rollenspellen komen gelukkig niet voor bij deze training. In kleine groepen bespreek je wel herkenbare praktijksituaties, die je zelf van te voren ook in kan brengen. Wil je met het hele team aan de slag met onderwerp? Dan is het programma Afspraken en aanspreken (nummer 5) uit de trainingreeks Team op sterkte wat voor jullie. 
 

Bijzonderheden

  • Deelnamekosten KNMT-leden: € 145
  • Deelnamekosten niet-leden: € 225
  • Aan deze cursus zijn 3 KRT-punten toegekend
Inschrijven
ONLINE 16-09-2022 13:30 / 16:30 €145.00/€225.00 Inschrijven

De cursus zal online gegeven worden middels Zoom. Hiervoor krijg je voorafgaand aan de cursus de gebruiksgegevens toegestuurd per mail.

Komt de cursusdatum jou niet uit?

Heb je interesse in deze cursus maar past de datum niet in je agenda? Laat dan je gegevens en voorkeuren achter, want dan geven wij jou een seintje als de nieuwe data bekend zijn.

Gegevens en voorkeuren achterlaten

Cursusleider

Annick van der Staay is trainer/coach en mediator. Zij heeft jarenlange ervaring in de zorgsector met het ontwikkelen en versterken van teams voor praktijkhouders en praktijkmanagers met hun teams. Deelnemers ervaren haar werkwijze en trainingsprogramma’s als ontspannen, doel- en oplossingsgericht en gevarieerd.

Lees meer over:
Feedback afspraken overleggen
Beoordeling
8,2
Contact

Orteliuslaan 750, 2e etage
3528 BB Utrecht
academy@knmt.nl
030 - 60 76 370