facebook

BHV | basiscursus

Brand, een patiënt met een hartstilstand of een bommelding. Het kan ook in uw praktijk voorkomen.

Hiervoor heeft de KNMT samen met Crisicom een training samengesteld speciaal voor de tandheelkundige praktijk: tandarts(-specialist)en en medewerkers uit de praktijk. De training Bedrijfshulpverlening (bhv) is aangepast op de situatie in de tandheelkundige praktijk. Voorafgaand aan de training doorloop je de e-learning met daarin de relevante achtergrondinformatie, voor zowel de reanimatie als de brandbestrijding. Door de voorbereiding middels e-learning is deze bhv-training beperkt tot 1 dag. Normaal duurt een basis bhv-training 2 dagen. De KNMT en Crisicom bieden ook een herhalingscursus en een calamiteitenworkshops.

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Beoordelen van stoornissen in de vitale functies
  • Toepassen van de basale reanimatie en AED
  • Herkennen en behandelen van overige ziektebeelden/reacties
  • Herkennen en veilig benaderen van een beginnende brand
  • Verrichten van een bluspoging met een beschikbaar blusmiddelen

 

Heb je nog een geldig BHV certificaat maar verloopt hij bijna? Volg dan de BHV herhalingscursus

Inschrijven

Je kunt je aanmelden voor een basiscursus bedrijfshulpverlening bij onze partner Crisicom. Na het registreren op de website van Crisicom krijg je exclusief toegang tot alle geplande bhv-cursussen die specifiek voor KNMT-leden zijn. Via Crisicom heb je dan een eigen account waarop je ook jouw teamleden in kunt schrijven en mee kunt nemen in het aanmelden. Ook krijg je automatische herinneringen om deel te nemen aan nascholingscursussen.

Nieuw bij Crisicom? Informatie, data en aanmelden voor KNMT-leden

Bekend bij Crisicom? Log in op MijnCrisicom

Ter informatie. Crisicom geeft in de volgende steden zowel basiscursussen: Amersfoort, Barendrecht, Bergschenhoek, Groningen, Hedel en Zwolle.

Kosten

€ 273,- (inclusief e-learning (a €30,68), exclusief BTW) per deelnemer.*

*Het tarief voor niet KNMT-leden bedraagt € 333,- exclusief BTW per deelnemer

KRT-punten

De cursus is gewaardeerd met 6 KRT-punten voor tandartsen. Na afronding van de training ontvang je het officiële certificaat van bedrijfshulpverlener. Hiermee voldoe je als praktijkhouder direct aan de wettelijke verplichting om een bedrijfshulpverlener in de praktijk te hebben.

Heb je een groep van minimaal 10 personen, dan is een training op locatie mogelijk. Neem in dat geval direct contact op met Crisicom tel.nr. 033 - 707 47 97.

Cursusleider

Met vragen kun je terecht bij Crisicom via telefoonnummer 033 - 707 47 97 of via cursusadministratie@crisicom.nl. Contactpersoon is mevrouw Post.

Brand bhv
Contact

Orteliuslaan 750, 2e etage
3528 BB Utrecht
academy@knmt.nl
030 - 60 76 370