facebook

FAQ trainingen bedrijfshulpverlening

Hier vind je antwoorden op veel gestelde vragen over bedrijfshulpverleningstrainingen.
 • Wie is de aanbieder van de bhv-trainingen van de KNMT?
  Dat is Crisicom. Crisicom biedt goede bhv-trainingen die speciaal zijn ingericht op de tandartspraktijk. De trainers zijn ervaringsdeskundigen die je graag up-to-date houden qua kennis en handelen.  
 • Ik wil me graag aanmelden voor een bhv-training, hoe doe ik dat?
  Ga naar www.knmt.nl/bhvLog in voor meer informatie over het trainingsaanbod met data en locaties. Vervolgens kies je voor:
  a. Registratie als KNMT-lid dat voor het eerst een bhv-training gaat volgen bij Crisicom
  b. Rechtstreekse link naar Mijn Crisicom voor het inschrijven op een KNMT bhv-training of -nascholing.
  Je kunt je via MijnCrisicom inschrijven voor een van de cursussen.  
 • Ik heb vragen over de inschrijving of over Mijn Crisicom. Bij wie kan ik terecht?
  Cursusadministratie van Crisicom beantwoordt vragen over (nieuwe of bestaande) inschrijvingen of over het gebruik van MijnCrisicom. Zij zijn bereikbaar op 033 – 707 4797 of per e-mail: ca@crisicom.nl.  
 • Ik kan de tandartstrainingen niet vinden op de Crisicom-website, klopt dat?
  Dat klopt, alle informatie over de trainingen gericht op de tandartspraktijk worden alleen weergegeven op de site van de KNMT en niet op de site van Crisicom. Wat je wél vindt op Crisicoms website is de KNMT bhv-cursuskalender. Via Mijn Crisicom zie je de bhv-cursuskalender die alleen zichtbaar is voor KNMT- leden en waarbij je je direct kunt inschrijven. Beheer je inschrijvingen voor meerdere collega's? In dat geval ben je contactpersoon van de tandartspraktijk en kun je meteen meerdere collega's aanmelden. 
 • Hoe laat en waar vindt de cursus plaats?
  De bhv-cursussen vinden plaats op de praktijkcentra in diverse steden. Je ontvangt voorafgaand aan de cursus via de cursusadministratie van Crisicom de praktische informatie met exacte locatie.  
 • Wordt het huidige cursusaanbod nog aangevuld?
  Heb je interesse in een cursus die niet in uw regio gegeven wordt, neem dan contact op met Crisicom. Bij voldoende animo in jouw regio organiseert Crisicom alsnog een cursus.  
 • Ik wil mijn deelname aan de training annuleren/ verplaatsen, kan dit nog?
  De annuleringsvoorwaarden staan vermeld bij de inschrijving. De annulering of wens om verplaatsing ontvangt Crisicom graag ter bevestiging per e-mail op ca@crisicom.nl.  
 • Kan ik een training inplannen op onze praktijk?
  Ja, dat kan. Deze zogenoemde incompany training verloopt niet via de online module Mijn Crisicom; deze is gericht op individuele inschrijvingen. Voor incompany trainingen kun je contact opnemen met de Accountmanager voor KNMT-leden: Marco van Breukelen. Bereikbaar op 06 – 4660 2714 of Marco.vanBreukelen@Crisicom.nl. Hij stemt graag een en ander met je af en regelt met Crisicoms afdeling Planning alle details.  
 • Wat kosten de trainingen voor tandartsen?
  De basiscursus bhv kost € 272,- (inclusief licentiekosten e-learningmodule, lunch, koffie/thee, exclusief btw). De nascholingscursus bhv kost € 186,- (inclusief lunch, koffie/thee, exclusief btw).  
 • Moet ik als tandarts ook de e-learning volgen?
  Ja, zowel tandartsen als praktijkmedewerkers dienen de e-learning module voorafgaand aan de basis-bhv-training te maken. Na succesvolle afronding kan de praktijkdag worden gevolgd. Deze module bedraagt ca. 4 studie-uren.
 • Krijg ik KRT-punten voor de BHV-training?
  Ja, je krijgt 6 KRT-punten voor de basiscursus bhv en 4 KRT-punten voor de nascholing. Na afloop van de training stuurt Crisicom binnen 2 à 3 weken de presentielijst met deelnemers door naar de KNMT. De KNMT draagt zorg voor toewijzing van de KRT-punten.  
 • Krijg ik een certificaat toegestuurd?
  Ja, Crisicoms afdeling Cursusadministratie verstuurt de certificaten. Zij streven ernaar binnen twee weken de certificaten toe te sturen. In geval van een contactpersoon zal deze persoon voor alle/meerdere collega’s de certificaten ter uitreiking ontvangen. Ook zal het certificaat digitaal beschikbaar zijn in Mijn Crisicom.  
 • Ik heb verbouwings- en/of verhuizingsplannen en wens graag aanvullend advies over veiligheid in mijn praktijk zoals bhv-materialen en -middelen. Kan ik hiervoor ook bij de KNMT terecht?
  Jazeker! Ook voor alle vragen en GRATIS advies voor KNMT-leden kun je terecht bij accountmanager Marco van Breukelen: 06 – 4660 2714 of Marco.vanBreukelen@Crisicom.nl