facebook

Check en verbeter je praktijk met Praktijk in Control

Mariska de Beijer
2 minuten
Image
Assistente in sterilisatieruimte
Is alles in de praktijk op orde? Werkt iedereen volgens de norm en de gemaakte afspraken? Iedere tandarts(specialist) wil hier het liefst volmondig ‘ja’ op antwoorden. Maar lang niet iedereen is helemaal zeker van zijn zaak. De e-mailserie ‘Praktijk in Control’ biedt de oplossing. Daarmee check je namelijk stap voor stap alle zaken die je geregeld moet hebben en verbeter je waar nodig.

Alle thema's waar een mondzorgpraktijk mee te maken heeft komen aan bod

Met de e-mailtool Praktijk in Control check en verbeter je alles stap voor stap in de praktijk. Als je je aanmeldt, ontvang je een jaar lang iedere maand een e-mail met een specifiek thema waarmee je aan de slag gaat. Alle thema's waar een mondzorgpraktijk mee te maken heeft, van (praktijk)richtlijnen tot personeelszaken, komen aan bod. Je leert aan welke eisen en voorwaarden je moet voldoen, checkt hoe het bij jou in de praktijk nu geregeld is en pakt de zaken aan als dat nodig is.

Handige hulpmiddelen voor een praktische en doelgerichte aanpak 

Bij iedere e-mail zitten handige checklists, downloads en hulpmiddelen om praktisch mee te werken. Als iets vraagt om verbetering of aanpassing, dan maken we het je zo makkelijk mogelijk. We helpen je ook met het maken van protocollen. In 1 jaar bouw je zo een eigen kwaliteitssysteem.

Teamwork is de basis voor kwaliteit

Iedereen uit het team, van receptionist tot tandarts, werkt dagelijks aan de kwaliteit van de praktijk. Teamwork is dan ook de basis van Praktijk in Control. Naast de praktijkhouder kan daarom ook de praktijkmanager of iemand anders uit het team de e-mails ontvangen. Praktijk in Control is exclusief voor leden van de KNMT.

Wat betekent 'in control' voor de praktijk?

De aanduiding 'in control' betekent dat de mondzorgpraktijk voldoet aan alle minimale eisen, oftewel: de praktijk is op orde. Maar wet- en regelgeving verandert regelmatig en goede voornemens verwateren snel als er na verloop van tijd geen of minder aandacht voor is. In control betekent dus ook dat je weet hoe je praktijk in control blijft en aandacht blijft besteden aan een goede praktijkvoering en dossiervoering.

Meer informatie en aanmelden

 

 

Advertorial

Laat u ook op zaterdag informeren over de nieuwste producten en laatste trends voor uw praktijk

E-dental

Het team van E Dental weet als geen ander dat u in verband met uw overvolle agenda tijd te kort komt. Een bezoek aan een Dental Depot is dan uiterst lastig in te plannen en schiet er vaak bij in. E Dental biedt hiervoor de oplossing. Iedere eerste zaterdag van de maand is hun moderne en gezellige showroom éxtra geopend. U kunt zich dan van 09:00 tot 14:00 uitgebreid laten informeren over de nieuwste producten voor uw praktijkvoering. Of u nu op zoek bent naar een behandelunit, afzuigmotor, behandelmeubel of röntgenapparaat, in de 400 m2 showroom vindt u een grote en afwisselende collectie aan hoogwaardig dentaal equipment in diverse prijsklassen. Ook kunt u in alle rust uw (ver)bouwplannen bespreken en kennis maken met het dentale bouwbedrijf E Build. E Build is dé bouwpartner die uw verbouwing compleet uit handen neemt en zorgdraagt voor een totale Turn-Key oplevering van uw project. Naast de zaterdag bent u uiteraard ook van harte welkom om E Dental showroom tijdens kantooruren te komen bezoeken. Wel word u vriendelijk verzocht om uw bezoek van te voren aan te melden. U kunt deze inplannen via: 088 6060 810 of op www.e-dental.nl. Bepaal zelf uw tijd en geef alvast uw interesses aan. Op deze manier kan uw bezoek goed voorbereid worden en kunnen de juiste specialisten u ontvangen. E Dental is zeer goed bereikbaar, heeft ruime parkeergelegenheid en is gevestigd op een centrale locatie langs de A15 in Alblasserdam tussen Rotterdam en Dordrecht. Het team van E Dental heet u van harte welkom.