facebook

AGB-code alléén via Vektis aanvragen!

Evert Berkel
1 minuut
Image
AGB
Recent is gebleken dat op de site agbcodeaanvragen.nl tegen betaling van 87,50 euro AGB-codes worden aangeboden. Vektis, de enige organisatie in Nederland die AGB-codes mag en kan uitgeven, waarschuwt tandartsen hier niet op in te gaan. Vektis werkt niet samen met de partij achter de website, zodat het onwaarschijnlijk is dat een zorgverlener die daar een AGB-code aanvraagt, deze ook ontvangt.

Gratis via Vektis

Wie een AGB-code nodig heeft, kan die gratis aanvragen via www.vektis.nl/agb-register/agb-code-aanvragen. Na het indienen van de aanvraag en het toesturen van de bewijsstukken ontvangt de aanvrager een ontvangstbevestiging. Binnen 5 werkdagen zal er vervolgens van Vektis een reactie komen op de aanvraag in de vorm van een AGB-code of een verzoek om meer informatie.

Advertorial

Laat u ook op zaterdag informeren over de nieuwste producten en laatste trends voor uw praktijk

E-dental

Het team van E Dental weet als geen ander dat u in verband met uw overvolle agenda tijd te kort komt. Een bezoek aan een Dental Depot is dan uiterst lastig in te plannen en schiet er vaak bij in. E Dental biedt hiervoor de oplossing. Iedere eerste zaterdag van de maand is hun moderne en gezellige showroom éxtra geopend. U kunt zich dan van 09:00 tot 14:00 uitgebreid laten informeren over de nieuwste producten voor uw praktijkvoering. Of u nu op zoek bent naar een behandelunit, afzuigmotor, behandelmeubel of röntgenapparaat, in de 400 m2 showroom vindt u een grote en afwisselende collectie aan hoogwaardig dentaal equipment in diverse prijsklassen. Ook kunt u in alle rust uw (ver)bouwplannen bespreken en kennis maken met het dentale bouwbedrijf E Build. E Build is dé bouwpartner die uw verbouwing compleet uit handen neemt en zorgdraagt voor een totale Turn-Key oplevering van uw project. Naast de zaterdag bent u uiteraard ook van harte welkom om E Dental showroom tijdens kantooruren te komen bezoeken. Wel word u vriendelijk verzocht om uw bezoek van te voren aan te melden. U kunt deze inplannen via: 088 6060 810 of op www.e-dental.nl. Bepaal zelf uw tijd en geef alvast uw interesses aan. Op deze manier kan uw bezoek goed voorbereid worden en kunnen de juiste specialisten u ontvangen. E Dental is zeer goed bereikbaar, heeft ruime parkeergelegenheid en is gevestigd op een centrale locatie langs de A15 in Alblasserdam tussen Rotterdam en Dordrecht. Het team van E Dental heet u van harte welkom.