1000e abonnee nieuwsbrief 'Mondgezondheid Jeugd'

Hans Scholten
1 minuut
Image
1000
De nieuwsbrief 'Mondgezondheid jeugd' heeft de 1.000e abonnee ingeschreven. De mailing die 2 keer per jaar verschijnt is speciaal gericht op jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen en andere mensen die werken in de zorg, het onderwijs en het sociaal domein. De nieuwsbrief informeert lezers op een laagdrempelige manier over ontwikkelingen in de mondzorg voor kinderen.

De nieuwsbrief is onderdeel van onze bijdrage aan het laten opgroeien van een mondgezonde generatie met nul gaatjes. De hulp van mensen buiten de mondzorg is daarbij onmisbaar. Jeugdartsen en jeugdverpleegkundigen geven bijvoorbeeld basisadviezen aan jonge ouders om het gebit van hun kind gezond te houden en wijzen op het belang van tijdig bezoek aan de tandarts.

Voor wie werkt in de zorg, het onderwijs of het sociaal domein

De nieuwsbrief kan ook interessant zijn voor andere zorgverleners, pedagogisch medewerkers in de kinderopvang, maatschappelijk werkers, welzijnscoaches en anderen die in hun werk te maken hebben met jonge ouders en kinderen en hun ook op het vlak van de mondgezondheid een kansrijke start willen geven.

Nieuwsbrief biedt actualiteiten, achtergronden en tips

Aan de orde in de nieuwsbrief komen onder meer nieuws, onderzoeksresultaten, trends en cijfers, en achtergronden uit de jeugdmondzorg. Ook is er ruimte voor inspiratie, praktische tips en tricks die kunnen bijdragen aan gezonde tanden en kiezen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief