facebook

Patiëntenvertellen: tevreden patiënten zijn je beste ambassadeurs

Veel mensen zetten hun ervaringen met zorgverleners online en lezen ook graag die van anderen. Deze online reviews kunnen dan ook een groot effect hebben op je reputatie en de toestroom van nieuwe patiënten. Gelukkig heb je zelf een hoop invloed op de tendens van deze online berichten. Door goede zorg te leveren, kun je vaak rekenen op positieve teksten en beoordelingen. En als je patiënten zo enthousiast zijn over je werk, wil je deze boodschap graag verspreiden. Patiëntenvertellen is een goede manier om dit te doen.

Patiëntenvertellen

Patiëntenvertellen is de KRT-erkende patiëntenenquête van de KNMT. De enquête is onderdeel van Klantenvertellen, de marktleider op het gebied van reviews. Met Patiëntenvertellen verzamel je eenvoudig ervaringen van je patiënten. Deze kun je inzetten voor je online reputatie én om waar nodig de kwaliteit van je zorgverlening te verbeteren. Klantenvertellen biedt de enquête in eigen beheer aan en werkt voor een soepele uitvoering samen met enkele grote softwareleveranciers.

Voor KNMT-leden heeft Klantenvertellen een aantrekkelijk aanbod. Heb je na de uitvoering van de patiëntenenquête een certificaat ontvangen, dan kun je een jaar lang gratis gebruik maken van een review- account, ter waarde van € 600,00. Hiermee kun je met een enquête ‘op maat’ waardevolle feedback blijven verzamelen voor je praktijk. Je profiteert bovendien van de expertise en ondersteuning die je als tandarts mag verwachten bij het managen van je online reputatie.

Meer informatie en aanmelden

ledenvoordelen
patiëntenenquêtes