Filters

KNMT Startersgesprek on tour

Ben je bijna afgestudeerd? Dan komt er een hoop op je af. De KNMT Ledenservice helpt je graag met persoonlijk én onafhankelijk advies in een gratis startersgesprek. Zo kan jij goed voorbereid en zorgeloos aan de slag.

Begin juli ging het startersgesprek voor het eerst on tour naar Amsterdam, Groningen en Nijmegen en beantwoordde team Ledenservice startersvragen van masterstudenten gewoon bij hen in de buurt. Wel zo makkelijk! 

Nieuwe data volgen

Doordat we met het Startersgesprek on tour 53 masterstudenten op weg hebben kunnen helpen, kijken we terug op een zeer geslaagde missie. Daarom zijn we nu gelijk bezig om nieuwe data in te plannen. Als deze data bekend zijn, zullen wij de Master 3 studenten hier per e-mail over informeren. Wil je er zeker van zijn dat je onze e-mail ontvangt? Check dan voor de zekerheid even of wij jouw juiste e-mailadres hebben (en pas het aan als het niet klopt!). En houd de promo's op Facebook en Instagram in de gaten natuurlijk!

Wat kan ik verwachten tijdens het startersgesprek?

Tijdens het startersgesprek krijg je antwoord op deze (en nog vele andere!) vragen:

  • Wat zijn voor- en nadelen van de verschillende samenwerkvormen?
  • Welke verzekeringen moet ik afsluiten en waar moet ik op letten?
  • Hoe maak ik afspraken met mijn werk- of opdrachtgever?
  • Wat moet ik regelen als ik als zzp’er aan de slag wil?
  • Hoe zit het met (verplichte) bij- en nascholing?

En heb je al een contract aangeboden gekregen? Neem die dan mee, dan checken wij het voor je.

Startersgesprek in Utrecht

Kun je niet wachten op nieuwe data of heb je liever een 1-op-1-gesprek? Dan ben je altijd van harte welkom op ons kantoor in Utrecht. Maak eenvoudig en snel per e-mail of telefonisch een afspraak met de Ledenservice (030 6076 380).