Vacature medewerker ledenservice KNMT (32-36 uur)

Wie is op de hoogte van V- en F-codes, is thuis in de mondzorg, is kenner van personeelszaken? Wie kan meepraten over de renseigneringsplicht en weet wat een RI&E is?
Nee, dit gaat niet over De slimste mens, maar over de vragen die onze leden kunnen stellen en die wij graag beantwoorden. Daarvoor zoeken we een nieuwe collega. Het is fijn als je al veel weet van praktijkvoering in de mondzorg, en er is ruimte om je kennis aan te vullen.

Dit houdt de baan in

Je helpt tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen (lid van de KNMT) met hun vragen per telefoon en per e-mail. De vragen lopen uiteen, van vragen over behandelcodes en richtlijnen tot vragen over werkvormen, arbeidsrecht of gezondheidsrecht. Je voert soms vertrouwelijke gesprekken over problemen die onze leden in de praktijk kunnen tegenkomen, bijvoorbeeld met patiënten of personeel, over starten of stoppen als tandarts of over samenwerking. Door de verschillende soorten leden en de afwisseling in de vragen is het handig als je goed en snel kunt omschakelen, bijvoorbeeld van een hele triviale 'weetvraag' over een code voor een behandeling naar een ingewikkelde personeelssituatie, waarin je gevraagd wordt wat iemand praktisch en juridisch kan en mag doen.

De Ledenservice wordt door onze leden hoog gewaardeerd; ze zijn blij met een luisterend oor en goede informatie, dus het is dankbaar werk wat je doet.

Het team bestaat uit mensen met kennis van en ervaring in de mondzorg. In het team gaan we informeel met elkaar om en is er tussen de gesprekken aan de telefoon en het beantwoorden van de emails door ruimte voor een praatje. Voor vragen kun je altijd bij je directe ledenservicecollega's terecht en ook in de rest van de organisatie is iedereen (de 'tweede lijn') makkelijk en laagdrempelig aan te spreken en behulpzaam.

Dit bieden we jou

Je werktijden zijn duidelijk afgebakend, die zijn tijdens de openingstijden van de telefoonlijnen, tussen 8.30 en 17.00 uur. Af en toe is er een training of event in de avond of op zaterdag. Dit wordt onderling afgestemd.
Er is veel aandacht voor kennisoverdracht, zo zijn er interne mini-colleges over diverse onderwerpen. De KNMT heeft een eigen Academy die trainingen aanbiedt voor tandartsen en personeel in de mondzorg. De trainingen vanuit de KNMT Academy mag je gratis volgen. Ook is er de mogelijkheid om -in overleg- inhoudelijke cursussen of trainingen extern te volgen om je kennis over bepaalde deelgebieden uit te breiden.

Wat breng je mee

Je hebt hbo werk- en denkniveau (wo is ook prima). En je kunt je goed verplaatsen in de tandheelkundige praktijkvoering doordat je er gewerkt hebt, bijvoorbeeld als praktijkmanager in een grotere prakijk. In je eerdere rol heb je kennisgemaakt met diverse soorten wet- en regelgeving, zoals ondernemingsrecht, fiscaal recht of gezondheidsrecht. Of je hebt in een vorige baan vergelijkbare kennis opgedaan over medische beroepsuitoefening.

Deze voorwaarden horen bij de baan

  • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
  • Het salaris bedraagt minimaal € 3.770,07 en maximaal € 4.826,01 op basis van 36 uur, afhankelijk van je ervaring.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden: minimaal 30 vakantiedagen en een 13e maand.
  • Het merendeel van de tijd werk je op ons moderne kantoor in Utrecht. Met onze goede faciliteiten, zoals een smartphone en laptop, kun je je werk na je inwerkperiode gedeeltelijk ook vanuit huis doen.

Meer weten of solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hanneke Westerlaken, via 06-33308804. Ook als je twijfelt of vragen hebt, neem dan gerust contact op met Hanneke.

Solliciteer direct