facebook

Vacature medewerker ledenservice KNMT (32-36 uur)

Working 9 to 5 dat was het helemaal in de eigthies. Sindsdien werd alles langzaam flex, hoewel alles ... deze baan valt nog binnen vaste tijden. Onze telefoonlijnen voor tandartsen zijn geopend van half 9 tot 5, dus op die momenten zitten we klaar om vragen te beantwoorden. Heb je affiniteit met tandheelkunde en mondzorg (of de jaren '80 ;) en wil je graag binnen afgebakende tijden je werk doen, kom dan nu ons team versterken.

Dit houdt de baan in

Je helpt tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen (lid van de KNMT) met hun vragen per telefoon en per e-mail. De vragen lopen uiteen, van vragen over behandelcodes en richtlijnen tot vragen over werkvormen, arbeidsrecht of gezondheidsrecht. Je voert soms vertrouwelijke gesprekken over problemen die onze leden in de praktijk kunnen tegenkomen, bijvoorbeeld met patiënten of personeel, over starten of stoppen als tandarts of over samenwerking. Door de verschillende soorten leden en de afwisseling in de vragen is het handig als je goed en snel kunt omschakelen, bijvoorbeeld van een hele triviale 'weetvraag' over een code voor een behandeling naar een ingewikkelde personeelssituatie, waarin je gevraagd wordt wat iemand praktisch en juridisch kan en mag doen.

De Ledenservice wordt door onze leden hoog gewaardeerd; ze zijn blij met een luisterend oor en  goede informatie, dus het is dankbaar werk wat je doet.

Het team bestaat uit mensen die vrij recent zijn gestart in deze baan, de laatste voor de zomer. Er werken sinds kort ook 2 studenten tandheelkunde mee. In het team gaan we informeel met elkaar om en is er tussen de gesprekken aan de telefoon en het beantwoorden van de emails door ruimte voor een praatje. Voor vragen kun je altijd bij je directe ledenservicecollega's terecht en ook in de rest van de organisatie is iedereen (de 'tweede lijn') makkelijk en laagdrempelig aan te spreken en behulpzaam.

Dit bieden we jou

Je werktijden zijn duidelijk afgebakend, die zijn tijdens de openingstijden van de telefoonlijnen. Er is veel aandacht voor kennisoverdracht, zo zijn er interne mini-colleges over diverse onderwerpen. De KNMT heeft een eigen Academy die trainingen aanbiedt voor tandartsen en personeel in de mondzorg. De trainingen vanuit de KNMT Academy mag je gratis volgen. Ook is er de mogelijkheid om -in overleg- inhoudelijke cursussen of trainingen extern te volgen om je kennis over bepaalde deelgebieden uit te breiden.

Wat breng je mee

We vragen hbo werk- en denkniveau. En je kunt je goed verplaatsen in de tandheelkundige praktijkvoering en/ of de mondzorg doordat je er gewerkt hebt, of in een vorige baan kennis hebt gemaakt met medische beroepsuitoefening.

Deze voorwaarden horen bij de baan

  • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
  • Het salaris bedraagt minimaal € 3.670,95 en maximaal € 4.699,14, op basis van 36 uur, afhankelijk van je ervaring.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden: minimaal 30 vakantiedagen en een 13e maand.
  • Het merendeel van de tijd werk je op ons moderne kantoor in Utrecht. Met onze goede faciliteiten, zoals een smartphone en laptop, kun je je werk na je inwerkperiode gedeeltelijk ook vanuit huis doen.  

Meer weten of solliciteren: bel of mail ons

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hanneke Westerlaken, via 06-33308804. Ook als je twijfelt en vragen hebt, neem dan gerust contact op met Hanneke. 

Je kon reageren tot en met 29 september Op dit moment vinden gesprekken plaats.