Filters

Vacature voor managementassistent bij de KNMT

Ter versterking van ons secretariaat zijn wij op zoek naar een servicegerichte

Managementassistent

(36 uur per week)

Dit ga je doen:

Je ondersteunt, ontzorgt en versterkt op de eerste plaats onze directeur en de afdelingen die onder zijn domein vallen. Dit doe je door zijn correspondentie, telefoon- en e-mailverkeer af te handelen en zijn (complexe) agenda te beheren.

Je regelt vergaderstukken, notuleert, zorgt voor verslaglegging en bewaakt lopende acties. Je bewaakt processen, houdt deadlines in de gaten, draagt zorg voor heldere vastlegging van afspraken en schroomt niet om mensen hier op aan te spreken.

Ook ondersteun je ons bestuur op secretarieel gebied. Daarnaast ben jij, samen met je collega-management assistentes, telefonisch het eerste aanspreekpunt voor onze leden en stakeholders en ontvang je onze gasten.

Onze ideale kandidaat:

  • Is accuraat, proactief en kan uitstekend plannen en organiseren. Procesbewaking is jouw sterke punt.
  • Communiceert vriendelijk en helder. Je bent in staat om op prettige en duidelijke wijze mensen aan te spreken en je bent in je gesprekken en acties oplossingsgericht.
  • Schakelt makkelijk en snel tussen verschillende werkzaamheden en weet daarbij de kwaliteit en het overzicht te bewaren.
  • Denkt op prettige manier mee met het steeds opnieuw naar een hoger plan brengen van de kwaliteit op ons secretariaat.
  • Beheerst de Nederlandse taal uitstekend. 
  • Heeft ervaring in een vergelijkbare functie en is 5 dagen per week beschikbaar.

Wat bieden wij?

  • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
  • Het salaris bedraagt bruto minimaal € 2.491,98 en maximaal € 3.036,23 op basis van 36 uur, afhankelijk van je ervaring.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden: minimaal 30 vakantiedagen, een 13e maand en een flexibele werkplek in een nieuwe, eigentijdse en transparante werkomgeving.
  • Goede faciliteiten, zoals een smartphone en laptop, waarmee je je werk soms ook thuis kunt doen.

Werken bij de KNMT betekent samenwerken met enthousiaste professionals. We bieden veel ruimte voor eigen initiatief en we vinden het belangrijk dat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Interesse, of wil je meer weten?

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met  Hanneke Westerlaken, HR adviseur, (030-6076245 of 06-33308804), of via Whatsapp.

Stuur je motivatie en cv uiterlijk 23 augustus aanstaande naar personeelenorganisatie@knmt.nl.

Over de KNMT

Als beroepsorganisatie verbinden wij ruim 10.000 tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen met vakkennis, kwaliteit, ervaring en ambitie. Met zo’n 60 collega’s zetten we ons in om de dagelijkse praktijkvoering voor onze leden zo overzichtelijk mogelijk te maken en we behartigen de belangen van onze leden bij onze stakeholders. We werken aan optimale omstandigheden waaronder leden hun werk kunnen doen. En dat niet alleen: we willen ook de beste mondzorg voor hun patiënten. Onze missie is dus tweeledig en dat is best bijzonder voor een beroepsvereniging. We willen een persoonlijke vereniging zijn. Eén waarmee leden zich echt verbonden voelen en die patiënten helpt om de weg te vinden in de wereld van de mondzorg. Zodat we samen voor elkaar krijgen dat de tandheelkundige zorg in Nederland op topniveau blijft.